Mi köze van apám élettársának ahhoz, hogy dolgozok-e vagy mit csinálok? Beleszólhat? 21/F
Figyelt kérdés
Befolyásolja apámat, aki hallgatra nyilván mivel a nő házában laknak (nem értem apámat miért lakok ott fura) mehetne albérletbe is.
Elég pénzéhes egy család apám szerint is mégse lép le szerintem papucs
2020. jan. 8. 10:04
1/26 A kérdező kommentje:
olyan buta tudatlanok amúgy mintha kb 1980-ból jöttek volna a jelenbe
2020. jan. 8. 10:06
2/26 A kérdező kommentje:
azt hiszek hogy csak szenvedve munkával lehet dolgozni
2020. jan. 8. 10:08
3/26 anonim válasza:
Tehát a nő áljja az apád lakhatását. Mennyi pénzt ad neked? Lehet az nem tetszik neki, hogy apád több penzt költ rád mind magukra.
4/26 A kérdező kommentje:
lehet mivel nem doldozok most de irigy meg az anyja is
2020. jan. 8. 10:09
5/26 A kérdező kommentje:
Szerintem még abba se szólhatna bele például hogy sporttal keresnék pénzt
2020. jan. 8. 10:11
6/26 anonim válasza:
A nő pénzéhes??? Apád spórol azon, hogy ott él..
8/26 anonim válasza:
Ha ő tart el téged is, meg az apádat is, igenis joga van beleszólni, hogy mit csinálsz!
Ha konkrétan csak élősködsz a nyakukon, mert nem keresel munkát vagy nem tanulsz, akkor persze, hogy nem tetszik neki! Nekem sem tetszene, én pénzt sem adnék neked! Felnőtt ember vagy, nagykorú, állj a talpadra és akkor senki se fog beleszólni a dolgaidba!
9/26 anonim válasza:
Igen, nagyon is. 21 éves vagy és ha nem vagy beteg, munkaképes vagy, dolgozhatsz, csak nem akarsz, mert lusta vagy, akkor akár el is zavarhat. Miért kéne téged eltartania?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!