Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi köze van apám élettársának...

Mi köze van apám élettársának ahhoz, hogy dolgozok-e vagy mit csinálok? Beleszólhat? 21/F

Figyelt kérdés

Befolyásolja apámat, aki hallgatra nyilván mivel a nő házában laknak (nem értem apámat miért lakok ott fura) mehetne albérletbe is.

Elég pénzéhes egy család apám szerint is mégse lép le szerintem papucs

2020. jan. 8. 10:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%
Dolgozzál, ha nem tanulsz.
2020. jan. 8. 10:40
 12/26 anonim ***** válasza:
30%
“ Apád spórol azon, hogy ott él..” ezt hol olvastad. Én nem látok ilyet sehol. Lehet hogy pont elveszi az összes pénzét. Láttam már sok ilyet.
 13/26 anonim ***** válasza:
91%
Ha jól értem,apád neked tejel,őt pedig eltartja egy nő. Szerintem inkább menj dolgozni,mert látszik mennyire irigy vagy annak a nőnek a teljesítményére. Sőt,apádnak nagyobb kötelessége lenne oda fizetni,ahol életvitel szerűen êl.mint a here fiát eltartani,aki mellesleg nagykorú.
 14/26 anonim ***** válasza:
83%
21 évesen az apád pénzel mert lusta vagy dolgozni és akinek nem tetszik az irigy. Aha, biztos így van.
2020. jan. 8. 10:41
 15/26 anonim ***** válasza:
93%

"azt hiszek hogy csak szenvedve munkával lehet dolgozni"

(Gondolom, 'azt hiszik' akart lenni, mivel előtte a nőről és a - szerinted maradi - családjáról volt szó.

Ne most akkor az a baja, hogy dolgozol, de nem szenvedve, vagy az, hogy nem dolgozol, és más tart el téged úgy, hogy 21 éves vagy, és már nem diák?

Nagyon nem mindegy.

2020. jan. 8. 10:47
 16/26 anonim ***** válasza:
97%
12, szerinted miért nem megy albiba???
2020. jan. 8. 11:08
 17/26 anonim ***** válasza:
98%
Mivel az alanyok nem igazan vannak osszeegyeztetve az allitmannyal, ezert nehezen ertheto az iromanyod. A nonek nincs semmi koze hozzad, max apadhoz aki nala el. Ha jol ertettem te nem ott laksz. Az viszont engem is zavarna, ha az elettarsam a penzet a felnott gyerekere koltene, mert az se nem dolgozik, se nem tanul. Ezt a penzt - amit neked ad apad, mert gondolom valamibol neked is elned kell - fordithatna az uj csaladjara is, amibe az elettars a lakhatassal mar eleg sokat beletett. Szoval persze, hogy befolyasolja apadat, mert ugy hianyzol neki mint pup a hatara. Ha meg nala laksz, ez hatvanyozottan igaz. A legjobban akkor jarsz, ha probalsz toluk minel inkabb levalni, mert egyre feszkosabb lesz a szitu.
2020. jan. 8. 11:21
 18/26 anonim ***** válasza:
75%

Ha elettars az 3gyben vagyonkozosseg is...tehat ha a no beleteszi a lakasat a fizeteset fozest gondoskodast az o parkapcsolatukba, akkor ha te az apadbol csk.a penzt pumpalod kifele, mert o teged segit, akkor a no helyeben x ido utan en is rohadt ideges lennek.

Nalunk amugy ez a helyzet.

Az elettarsam elottem eltartotta a gyerekeit, de ho vegere 100 forintja, ha maradt es sose tudott keszpenzt adni a gyerekeinek. Amiota velem el...hirtelen ho vegere marad 100.000-re es a felnott nem.dolgozo.lehuto gyerekeinek havi 40-50.000-eket ad keszpenzben.

Szerinted miert maradhat most ennyije a gyerwkeire, ha elottem semmije nem mardt sose? Szoval becsuld meg apad elettarsat. Foleg hogy majd o oesz az, aki ha apad lerokkan oreg tata korara, akkor majd apolja jar hozza a korhazba orvosokhoz...vagy te szeretned pelenkazni?

Szerintem mindegy hohy szenvedve vagy masokat becsapva keresel penzt de keressel es ne az apadon es a mostohadon eloskodj. A velemenyet meg nem kell mellreszivni, ha te ugyis tudod nincs igaza.

2020. jan. 8. 12:36
 19/26 anonim ***** válasza:
98%

"Szerintem mindegy hohy szenvedve vagy masokat becsapva keresel penzt de keressel..."

Te normális vagy?

Már hogy lenne mindegy!

Buzdítsd csak bűnözésre a kérdezőt, úgyis olyan "szilárd erkölcsi magaslatokon" áll!

2020. jan. 8. 14:04
 20/26 A kérdező kommentje:
Én anyám házába lakok egyedül
2020. jan. 8. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!