Mi köze van apám élettársának ahhoz, hogy dolgozok-e vagy mit csinálok? Beleszólhat? 21/F
Befolyásolja apámat, aki hallgatra nyilván mivel a nő házában laknak (nem értem apámat miért lakok ott fura) mehetne albérletbe is.
Elég pénzéhes egy család apám szerint is mégse lép le szerintem papucs
"azt hiszek hogy csak szenvedve munkával lehet dolgozni"
(Gondolom, 'azt hiszik' akart lenni, mivel előtte a nőről és a - szerinted maradi - családjáról volt szó.
Ne most akkor az a baja, hogy dolgozol, de nem szenvedve, vagy az, hogy nem dolgozol, és más tart el téged úgy, hogy 21 éves vagy, és már nem diák?
Nagyon nem mindegy.
Ha elettars az 3gyben vagyonkozosseg is...tehat ha a no beleteszi a lakasat a fizeteset fozest gondoskodast az o parkapcsolatukba, akkor ha te az apadbol csk.a penzt pumpalod kifele, mert o teged segit, akkor a no helyeben x ido utan en is rohadt ideges lennek.
Nalunk amugy ez a helyzet.
Az elettarsam elottem eltartotta a gyerekeit, de ho vegere 100 forintja, ha maradt es sose tudott keszpenzt adni a gyerekeinek. Amiota velem el...hirtelen ho vegere marad 100.000-re es a felnott nem.dolgozo.lehuto gyerekeinek havi 40-50.000-eket ad keszpenzben.
Szerinted miert maradhat most ennyije a gyerwkeire, ha elottem semmije nem mardt sose? Szoval becsuld meg apad elettarsat. Foleg hogy majd o oesz az, aki ha apad lerokkan oreg tata korara, akkor majd apolja jar hozza a korhazba orvosokhoz...vagy te szeretned pelenkazni?
Szerintem mindegy hohy szenvedve vagy masokat becsapva keresel penzt de keressel es ne az apadon es a mostohadon eloskodj. A velemenyet meg nem kell mellreszivni, ha te ugyis tudod nincs igaza.
"Szerintem mindegy hohy szenvedve vagy masokat becsapva keresel penzt de keressel..."
Te normális vagy?
Már hogy lenne mindegy!
Buzdítsd csak bűnözésre a kérdezőt, úgyis olyan "szilárd erkölcsi magaslatokon" áll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!