Miért ilyen az apám?
Mostanában kb 2 éve nagyon fura lett. Mindíg olyan feszült és elég gyakran úgy beszél velem (meg anyával a testvéremmel meg a nagymamámmal) mintha haragudna rám. Már megkérdeztem hogy haragszik-e vagy van-e valami baj de azt mondja hogy nincs.
Szerintem nem akarja megmondani vagy én nem tudom. Mondta hogy a munkahely nagyon megviseli de már 20 éve ugyanott dolgozik. És nem azt mondom hogy, én soha nem vagyok feszült meg ideges és mindig úgy válaszolok ahogy kéne, de apa már 2 éve 80% ban nagyon bántón beszél velünk.
Pl:
-Apa ha majd ráérsz átküldöd a képeket?
-hát ja... Ha majd ráérek.
Így szövegből nem jön át de szinte ordítva mondja.
Még egyszer kérdezte apa hogy mibe tegyük a szőlőt.
(Mentünk szőlőt szüretelni)
Mondta neki nagymamám hogy először kell a mentszőolló.
És apa szinte veszekedve mondta.
-Nem... Azt mondd meg hogy MIBE tegyük és HOL van amibe tegyük.
Én nem azt mondom hogy ne utasítson el semmit csak azt nem érem hogy miért nem lehet szépen válaszolni.
Akkor nem feszült ha iszik egy kis alkoholt de ha iszik nem bírja abbahagyni és nap végére már részeg.
Tudtok segíteni hogy hogy tudnám elmúlasztani az idegességét meg azt hogy ne igyon ennyit minden nap?
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!