Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok erről a helyzetről?

Mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelt kérdés

Van 14 éves nagy lányom, de még nyilván a gyerekkor határán mozog fejben. A fürdőkádba készültem és megkérdezte hogy nem e huppanhat be mellém. Ti hallottatok már ilyenről? Vagy ez teljesen normális dolog. Engem picit meglepett.

N

2020. jan. 15. 14:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
31%
Nagyon érett dolog lepontozni a válaszokat amiket nem jó hallani de attól még igazak! Jézusom, akkor minek jössz ide kérdezni ha csak egy féle választ fogadsz el? És igen is, ez beteges. Pontozgass le csak nyugodtan, a tény nem változik. Szégyrn hogy ilyet egy anya akinek már ekkora gyereke van ide jön elsírni, ahelyett hogy kommunikálna azzal a gyerekkel.
2020. jan. 16. 09:37
 22/26 anonim ***** válasza:
24%

Kedves 21es, nem értem mi köze egy pelenkázásnak ehhez. Itt egy 14 éves menstruáló szőrösödő feljett lány az mesztelen anyjával akar egy kádban ülni.

Nemár... Mi lesz, legközelebb apuval? Atyaég...

Ekkora korban egy tininek már privát szférájának kell lennie legalább fürdésnél. Igen is beteges még mindig és felháborító hogy ez a kérdés egyáltalán létezik.

2020. jan. 16. 09:50
 23/26 anonim válasza:
0%

Mellém behuppanhatna.

69F

2020. jan. 19. 10:25
 24/26 anonim ***** válasza:
79%

Szia ....

Tesjes normális főképp,hogy azonos nemüek vagytok.

Én 20 évesen is vagyok ilyen viszonyban a anyukamal.

Ha viszont az apukájahoz ment volna be pucéran ennyi idősen az gáz lett volna.🙄

2020. jan. 24. 14:58
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

15-össel értek egyet. Ez egy pedó kamukérdés.

Nincs a világon olyan 14 éves aki lazán a szülője mellé akarna behuppanni a kádba. Semmilyen nemű, semelyik szülőjéhez. Ilyen nincs.

Pláne nem előzmény nélkül (mivel a kérdező meglepődött). Persze, 14 évesen hirtelen anyukával akar fürdeni a lánya.

Beteg állat, jelentelek.

2020. máj. 24. 15:44
 26/26 anonim ***** válasza:
Nálunk nem tabu a meztelenkedés(apu nincs), viszont az együtt fürdés nagyon max 6-7 éves koromig volt szokás.
2020. okt. 2. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!