Miért viselkedik így velem?
Sosem volt anyával jó kapcsolatom. Rengetegszer vannak vitáink, veszekedéseink.
Konkrétan bármit csinálok, az biztosan rossz lesz.
Van, hogy hazaér, még alig lépett be az ajtón, de már rögtön mondja, ha valami nem tetszik neki. Felháborodik mindenen, kiakad és mint aki élvezi, hogy a másikat kicsinálja lelkileg. Mindig, mindenbe beleszól.
Tipikusan az a helyzet, amikor ő bármit mond, az helyes, az jó.
Megbeszélni nem lehet vele semmilyen problémát, mert teljesen kiborul, hogy én az Ő házában milyen jogon kérek rajta bármit számon.
Állandóan azon van, hogy ő mennyit dolgozik, mennyire ki van és, hogy én milyen hálátlan vagyok, mert nem csinálok semmit.
Ez pedig nem igaz, mert elszoktam végezni a házimunkát és próbálok megfelelni, de nem lehet, mert neki az sem jó. Természetesen amíg a többiek dolgoznak, ő nyomkodja az okostelefonját.
Aztán néha pedig random úgy dolgozik, mintha valaki hajtaná és elkezd váratlanul kiabálni, hogy nem igaz, hogy mindent neki kell csinálnia és nem hiszi ezt el.
Kiabál, hisztizik, veszekszik.
Konkrétan saját magát hergeli és úgy, mint egy idegbeteg.
Néha úgy néz rám, a gyerekére, mint valami véresrongyra és ez nem változik.
A páromat sem kedveli, aki néhány hónapja velünk lakik, ugynais Ő (anya) felajánlotta, hogy költözzön ide, mert tudja, hogy így nem kell albérletet fizetnünk és sokkal könnyebb lesz. Szóval nem kedveli őt sem, pedig sokkal többe tdolgozik itthon, mint ő mégis mindig látni, hogy rá is úgy néz, mint valami bűnözőre.
Komolyan, miért kell így viselkedni?
Néha hirtelen mondogatja, hogy szeret és, hogy szeretne megölelni, de én nem hagyom neki, mert nem lehet engem szeretgetni, meg nem lehet normálisan beszélgetni, meg, hogy nem mondok el neki semmit meg stb
Miért 21 éves koromra jutott el odáig, hogy évente egyszer nevelni akarjon?
Amikor megszült, volt neki egy szülési fertőzése, ami azóta is okoz neki egészségügyi problémákat.
Azért viselkedik így velem, mert úgy érzi, én tehetek a betegségéről és ezért már nem jár nekem a szeretetéből ?
Plusz kijelentette, hogy azért használjuk ki, hogy itt lakhatunk, mert, hogy ők apával nem fognak tudni nekünk segíteni, ha elköltözünk egyszer, mert nem lesz miből. Így javasolja, hogy lakjunk csak sokáig itt, miközben így viselkedik.
Ahogyan 1-es írta.
Pároddal vonjátok le a következtetést, hogy anyukád hiába ajánlotta fel párodnak, hogy itt lakjon, sokkal jobb lesz nektek albérletben.
Édesanyád az ilyen-olyan sérelmeit veri le rajtad, és a fertőzés is benne van, amiről te nem tehetsz. A leszidással akarja legalább tefeletted nyeregben érezni magát, és a rakarítàsi mártírkodással igyekszik a máshol el nem érhető figyelmet, dícséretet kizsarolni.
A lelki béke, a nyugalom megfizethetetlen, emiatt a pároddal költözz el!
Ezután próbàlhatod neg a kapcsolatodat anyáddal helyrerakni, de ehhez neki érdemes lenne pszichoterápiára járni.
Hihetetlen, hogy mennyi ilyen szülő van.
Komolyan el se hinnéd mennyi hasonló, szinte ugyanilyen sztori van.
Egyszerűen kiakadok ezektől a szülőknek nem nevezhető okádék emberektől.
Aztán csoda, hogy ha bekattan némely gyerek és hirtelen felindulásból neki támad az anyjának, apjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!