Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan várja ez az anyám,...

Jogosan várja ez az anyám, hogy eltartsam?

Figyelt kérdés

Már másik otthonom van, a férjemmel lakok. Igazából örülök is, hogy leléptem onnan. Nagy szegénységben éltünk, anyám sosem dolgozott, csak segélyből nevelt fel engem és a nővéremet. A nővérem is lelépett ,ha teheti, nem is jár haza,es nem is támogassa anyut pénzzel.

Nekem jól fizető munkám van, anyu ezzel tisztában van,és elvárja, hogy minden hónapban valami neki is úgymond "cseppenjen"

Ő nem dolgozik, csak várja, hogy meglátogassuk. 41 éves,magára igénytelen, koszos a háza is, hideg van, de ez őt nem zavarja, inkább ebben él, mintsem elmenjen dolgozni. Így nőttem fel én is,annyi különbséggel, hogy már 16 évesen iskola mellett is dolgoztam.

Szoktam neki minden hónapban pénzt adni,mert sajnálom, de jobban kikészít ezzel a felfogásával. 100 km a távolság, de elvárná,hogy sokkal többször látogassuk meg. De amikor ott vagyunk, csak ülünk csendben. Őszintén szólva egyáltalán nem vagyok kíváncsi rá, megkesetitette az egész gyerekkorom, állandó veszekedéssel, megaláztatással, de a verést sem vetette meg.

Mindig panaszkodik, hogy nincs pénze, a válaszom, hogy menjen dolgozni, ilyenkor meg elkezd sírni. Néha azt érzem, ha az lenne nekem a legjobb, ha többet nen találkoznánk..

Mit lehet tenni ilyen helyzetben?

2020. jan. 13. 14:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Van munkatársam, hatvanévesen is dolgozik! Anyukád csak a kifogást keresi. Még utoljára segíts neki, ha nem fogadja el, pénzt ne adj neki, látogatást is beszüntetnèm, aztán jónapot!
2020. jan. 14. 05:28
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
41 éves. Te jó ég! Én holnap leszek 42. A 2 és fél éves kicsivel vagyok gyesen, van biztos munkahelyem, de gyes alatt is dolgozom egy másik helyen. Van még egy 13 és egy 21 éves gyerekem is. Gyereket nevelek, dolgozom, haztartást vezetek, sportolok és szórakozni is járunk. Ja és nem támogat senki anyagilag. Nem tudom mi van anyukáddal, de el kell zárni a pénzcsapot. Mondd meg neki, hogy ha elmegy dolgozni és úgy sem elég a megélhwtésre a pénze akkor segítesz neki, de ha nem mozdul felejtsen el.
2020. jan. 14. 08:14
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Az sem jó ötlet amit az utolsó ír, mert akkor meg még inkább elveri majd a pénzt minden baromságra!
2020. jan. 14. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!