Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha anyám...

Mit csináljak, ha anyám mindig rámnyit a fürdőszobában?

Figyelt kérdés

Kicsit túl sok infót fog tartalmazni a kérdésem, de ezt nem tudom szebben megfogalmazni, aki éppen eszik, az ne olvassa el.:D

Ha fürdök, wc-zek, vagy bármit csinálok, anyám kopogás nélkül benyit, és elkezdi ott tenni a dolgát. Már odáig fajult a dolog, hogy ha éppen akkor végzem a nagydolgom, amikor ő nem akarja, még én vagyok a hülyegyerek, és kezdődik az ordítozás. Ebben a házban ezek szerint sz4rni sem lehet, vagy alkalmazkodni kell az ő igényeihez, amikor azt a 10 percet meg tudná várni simán. Képes benyitni miközben fürdök, nekiáll betétet cserélni, és nekem ez már beteges. Úgy érzem nincs privát szférám. Ha szépen szóváteszem, jön egyből az ordítozás, aztán még meg van sértődve, meg hogy "a saját gyereke ne legyen szégyenlős előtte." Ennek ellenére ha meglát ruha nélkül, elkezd megjegyzéseket tenni.. hát... mindenre.

Esküszöm már nem tudom, hogy én vagyok a bolond, és ez normális, vagy ez csak itt van így. Mit csináljak, hogy abbahagyja? Nagyon zavar, de ha megemlítem neki, akkor egy hétig nem szól hozzám.

2020. jan. 5. 18:00
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
97%
Kérd meg apádat, hogy szereljen zárat az ajtóra, neki is érdeke mivel őt is zavarja.
2020. jan. 5. 18:19
 12/34 anonim ***** válasza:
96%

Ha apukád megértő veled, akkor kérd meg őt, hogy csináljon egy kulcsos zárat.

Meg ne foglalkozz vele, hogy megsértődik, neked lenne erre okod. Esetleg anyud előtt kérdezd meg mondjuk más családoknál, hogy ők szoktak-e ilyet. Szerintem jól kinevetnének és akkor hátha leesne anyudnak is, hogy ez nagyon gáz. Nálunk olyan zuhanykabin van, aminek nem átlátszó a fala és még így is zavar, ha valaki esetleg beszalad a fürdőbe.

2020. jan. 5. 18:20
 13/34 anonim ***** válasza:
95%
Egy akasztós zár pár száz forint, kérd meg apádat, hogy szerelje fel.
2020. jan. 5. 18:21
 14/34 anonim válasza:
93%

Az ajtózárós és a kolis ötlet is jó.

Bár szerintem próbáljátok megbeszélni. Ha megsértődik, akkor is legalább elmondtad neki a problémád. Apuddal is beszélhetsz róla.

Nekem is folyton rám nyitott a húgom amikor kb. 12 lehettem. Az ajtót ott sem lehetett bezárni, elveszett a kulcs. Én csináltam egy kis táblát ,,NE zavarj, bent vagyok!" felirattal. Azontúl egyszer sem jött be, csak egyszer amikor elfelejtettem felrakni az ajtóra.

Az is megoldás lehetne, ha lenne kettő wc-tek. Anyud használhatná az egyiket, tiéd/tiétek a másik.

2020. jan. 5. 18:22
 15/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat!

#14 Jó, jó, 2 wc, de hova? :D

2020. jan. 5. 18:24
 16/34 anonim ***** válasza:
95%
Vagy ha befele nyílik az ajtó akkor ki is tudod támasztani.
2020. jan. 5. 18:32
 17/34 anonim ***** válasza:
95%
Azt írod, apádat is zavarja, tehát vele kell beszélned, hogy legalább belülről tegyetek fel egy riglit (pár száz forint). Amúgy elég nagy papucs, ha eddig ő is tűrte a dolgot.
2020. jan. 5. 18:45
 18/34 anonim ***** válasza:
84%
te is nyiss anyádra mindig és tegyél kellemetlen megjegyzéseket. Tapasztalatom, addig nem érti a problémádat, amíg nem kezeled őt úgy ahogy ő téged...
2020. jan. 5. 19:07
 19/34 anonim ***** válasza:
3%

Jó kérdés. Így ki a gyakori kérdésekre, hátha ott tudnak segíteni....

oh wait....

2020. jan. 5. 19:22
 20/34 anonim ***** válasza:
20%

Milyen választ vársz, ha semmi nem jó amit írunk neked?

Evidens, hogy zárd be az ajtót nem? Akkor megverne? Menjünk oda akkor és magyarázzuk el neki hogy mi a helyzet, vagy mit vársz tőlünk?

2020. jan. 5. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!