Mit csináljak, ha anyám mindig rámnyit a fürdőszobában?
Kicsit túl sok infót fog tartalmazni a kérdésem, de ezt nem tudom szebben megfogalmazni, aki éppen eszik, az ne olvassa el.:D
Ha fürdök, wc-zek, vagy bármit csinálok, anyám kopogás nélkül benyit, és elkezdi ott tenni a dolgát. Már odáig fajult a dolog, hogy ha éppen akkor végzem a nagydolgom, amikor ő nem akarja, még én vagyok a hülyegyerek, és kezdődik az ordítozás. Ebben a házban ezek szerint sz4rni sem lehet, vagy alkalmazkodni kell az ő igényeihez, amikor azt a 10 percet meg tudná várni simán. Képes benyitni miközben fürdök, nekiáll betétet cserélni, és nekem ez már beteges. Úgy érzem nincs privát szférám. Ha szépen szóváteszem, jön egyből az ordítozás, aztán még meg van sértődve, meg hogy "a saját gyereke ne legyen szégyenlős előtte." Ennek ellenére ha meglát ruha nélkül, elkezd megjegyzéseket tenni.. hát... mindenre.
Esküszöm már nem tudom, hogy én vagyok a bolond, és ez normális, vagy ez csak itt van így. Mit csináljak, hogy abbahagyja? Nagyon zavar, de ha megemlítem neki, akkor egy hétig nem szól hozzám.
Lemaradt a lényeg:
Hány éves vagy és milyen nemű?
#1 Nem lehet bezárni.
#2 Lány vagyok. Szerintem akkor se normális, hogy csak akkor sz4rhatok amikor neki tetszik. A menstruációjára meg nem vagyok kíváncsi, attól mert lány vagyok, nem valami gusztusos.
16/L
Nincsenek testvéreim. Apám megérti, és tiszteletben tartja. (Egyébként rá is mindig rányit, és őt is zavarja.)
Koli nem rossz ötlet, de nincs olyan hely, ahova szívesen mennék.
MINDEN ajtót be lehet zárni, csak legfeljebb elötte rá kell szerelni a zárat.
De belülröl be is tudod támasztani az ajtót, hogy ne lehessen nyitni.
Úgy megverne, mint a lovat. :D
Nem tudom, valahogy el kéne magyaráznom neki, hogy nemár, de úgy, hogy ne legyen belőle ordítozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!