Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nektek erről mi a véleményetek...

Nektek erről mi a véleményetek? Tényleg én lennék ennyire gonosz?

Figyelt kérdés

Tudni kell hogy van egy 24 éves húgom akinek nem lehet gyereke, de ez nem mostani téma, már 20 éves kora óta tudja.

A pàrom és én szilveszterre meg lettünk hívva anyukámékhoz, apukám és a párom beszélgettek mikor szó került valahogy a gyerek témára. Mi mondtuk hogy valamikor a közeljövőben szeretnénk már családot alapítani, erre anyám kijött a konyhából ordibálva hogy én mit képzelek magamról, hogy lehet ennyire önző mikor tudom hogy a húgomnak nem lehet gyereke, és még egy csomó ilyen dolgot vágott a fejemhez. Azt mondta még a családból is képes lesz kitagadni ha gyereket merek szülni.

Tényleg én lennék ennyire szívtelen? Vagy anyám reagálja túl? A húgommal beszélgettem, ő azt mondta jelenleg a karrierjére koncentrál és már beletörődött hogy nem lehet gyereke, így anyám viselkedését sem értem.

2020. jan. 1. 20:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, kamu! Mert különben az anya mentalitása elképesztő és érthetetlen! Nem akar nagymama lenni? Vagy mi van? És mi az, hogy tapintatból a húgodhoz igazítjátok a családalapítást??? Azt még esetleg megérteném, hogy rögtön az után, hogy megtudta, hogy nem lehet gyereke, a jelenlétében nem hozzátok szóba a témát, de az, hogy ehhez "kell" igazítani az életeteket, ez abszurd. Olyan, mintha pl. mondjuk te pl. nem engedhetnéd meg magadnak, hogy kocsid legyen, vagy mondjuk képtelen lennél jogosítványt szerezni, és anyátok kötelezné a húgodat, hogy akkor neki se legyen kocsija, és adja vissza a jogosítványát. A kérdésre válaszolva: Te nem vagy szívtelen, sőt, az elvárhatónál jóval többet tettetek a pároddal azzal, hogy vártatok a gyerekvállalással. Az, hogy anyád túlreagálja, az enyhe kifejezés, inkább úgy viselkedik, mint egy komplett őrült.
2020. jan. 1. 22:18
 22/27 anonim ***** válasza:
18%
Ketten vagytok testvérek?
2020. jan. 1. 22:21
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha ki lennél tagadva, kérdező, hidd el, Te lennél a világ egyik legszerencsésebb embere!

Állítólag 2-3 hónapig nehéz, utána szabályosan kivirul az ember-legalábbis 1-2 ember írta gyakorin, hogy kénytelen volt megszakítani a kapcsolatot a családjával és olyan 2-3 hónapba tellett a feldolgozás).

2020. jan. 1. 23:37
 24/27 anonim ***** válasza:
88%

Anyád hatalmas idióta.

Máshol bezzeg állandóan azzal zaklatják a gyereket, hogy mikor lesz unoka...

2020. jan. 2. 00:09
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de anyád borzasztóan ostoba. Amennyiben és amikor lesz gyereked, semmi esetre se vidd édesanyád közelébe.

A húgodat sajnálom, de az ő életének (ilyen szempontból) nincs köze a tiedhez.

2020. jan. 2. 01:13
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha én lennék ilyen helyzetben, akkor miután elhangzik anyám szájából ez a bizonyos "kitagadlak a családból", három hónapig nem keresném őket és nem venném fel nekik a telefont, hogy legyen ideje elgondolkozni a szavainak a súlyán.
2020. jan. 2. 19:20
 27/27 anonim ***** válasza:
35%
És akkor most nem lehet gyerekem, mert a húgomnak sem? Lol.
2020. jan. 2. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!