Ti aludnátok egy szobában az apátokkal?
Kirándulni megyünk pár napra, apukám, nővérem, nővérem barátja és én. Na most a szoba úgy lenne megoldva, hogy egyértelműen a nővérem a párjával lenne, én meg apuval (így olcsóbb, mintha mi apuval külön szobába lennék). Viszont ez nem furcsa? Hogy egy felnőtt lány az apukájával egy szobában alszik? 23 éves vagyok. Nem szívesen aludnék vele egy ágyban, mégse vagyok már 5 éves... Két éjszakáról lenne szó. Ti mit tennétek? Aludnátok vele egy szobában? Vagy inkább harcolnátok a külön szobáért?
L/23
Szerintem ha nincs a háttérben más probléma, akkor a kérdés fel sem merülhetne.
Szükösebb anyagi helyzetben, kirándulások alkalmával az ember spórol amin tud és többnyire a kaján és a szállás minőségén lehet.
Egy szülő + gyermek egy szobában, akár még egy ágyban is aludhat.
Ha ez probléma akkor ott van valamilyen konfliktus vagy egyéb "félelem?" a szülőt irányába...
Nem látok benne semmi kivetnivalót.
Ha az egy ágy egy normál méretű franciaágyat jelent, akkor abban sem. Semmiben sem másabb mint két ágy egymás mellett.
"Aludjon a két férfi egy ágyban. Én nem az tuti."
Apóssal egy ágyban aludni sokkal kínosabb,mint az apáddal,függetlenül attól milyen nemű az illető.
Én bizony nagyot lesnék,ha a párom és a húga azt várnák,hogy én aludjak az apjukkal egy ágyban.
Ennél még az is jobb,ha te a sógoroddal alszol egy ágyban.
Kérdező!
Ha 23 évesen ennyi esze lenne a lányomnak mint neked,
akkor nagyon szégyellném magamat.
Ha a saját apádon problémázol kiránduláskor a közös szobában való alvásnál,
milyen hisztit vágnál le pl. egy 8 ágyas koedukált hostelben??!
Maradj otthon.
Gyerek vagy még.
Ha zavar az egy ágyban alvás akkor vigyél takarót és aludj a földön. Én is aludtam már úgy. Pár napot ki lehet bírni ha nincs más.
30F
Te félsz apukádtól vagy mi?
Régen mikor ketten utaztunk külföldre két ágyas szobában aludtunk. Teljesen normális. Az apám és nem egy vadidegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!