Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá anyát hogy a...

Hogy vegyem rá anyát hogy a barátomnál aludjak?

Figyelt kérdés
Lassan 2,5 éve vagyok együtt vele, és eddig egyszer kérdeztem meg hogy ott aludhatok-e, akkor kiakadt nagyon. Szeretnék vele aludni már (sajnos nálunk ez nem megoldható a nagyon keskeny ágy miatt). Ma mondtam neki hogy holnap este mennék a barátomhoz szilveszterezni, de mivel közel lakunk egymáshoz így egyszerűen hazatudok jönni este is, viszont szeretnék vele lenni. Lehet aggódik a szexuálitás miatt, de az nincs éjszakához kötve, és tényleg nem amiatt mennék. Mivel vegyem rá? 16L

2019. dec. 30. 19:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%
Esetleg a srác szülei hívják fel anyukádat.
2019. dec. 30. 20:44
 12/18 A kérdező kommentje:
Igen erre én is gondoltam hogy az ő szülei ha beszélnénk vele, amit majd lehet meg is beszélek velük, de olyan érzésem van hogy vagy velük veszne össze vagy pedig megengedné és utána velem veszne össze hogy miért vele beszélem meg a dolgokat (amit eleg nehéz)
2019. dec. 30. 20:57
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
Előbb mindenképp kérdezd meg tőle. Elmondva, hogy otthon lesznek a szülei is, sőt, ha jól értem, igazából csak a család lesz.
2019. dec. 30. 21:03
 14/18 A kérdező kommentje:
Igen! És az ő családja igyekszik kialakitani velem jó kapcsolatot, ilyen-olyan családi "rendezvényekbe" bevonni, szeretnék ha jól érezném magam velük és ott, és a kapcsolatunknak a legjobbakat kialakitani
2019. dec. 30. 21:14
 15/18 anonim ***** válasza:
79%
szerintem beszélj anyukáddal és mondd el neki, hogy a barátod szüleivel lesztek szilveszterkor, nem lesz nagy buli, hátha megengedi
2019. dec. 30. 21:43
 16/18 anonim ***** válasza:
6%
Fiatal vagyok en is. De en sem engednem plane ugy hogy egymashoz kozel laktok. Ha lennr 100km tavolsag megertenem. De igy nem sajnos. Nem vagyok maradi laza anyuka vagyok en is de nem tartom helyenvalonak. Azt meg te is tudod hogy nem aludni fogtok.nincs a szexualitassal semmi baj de ejszaka mindenkinek a sajat agyaban a helye pláne gyerekkent.
2019. dec. 31. 11:52
 17/18 anonim ***** válasza:
65%
Mi lett végül az együtt alvásból?
2020. jan. 1. 17:07
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
#16 Ha 100km távolság lenne, tehát nem tudsz azonnal értemenni probléma esetén, akkor engednéd, de a szomszéd utcában meg nem? Ez milyen logika?
2020. jan. 2. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!