Miert nem azta kaptam karacsonyra amit kertem?
miért elégedetlen mindenki, hogy juuuj nem azt kaptam amit kértem...régen nem mondta a gyerek mit szeretne, hanem kapott valamit és annó egy gyümölcsnek, diónak is örült vagy egy kézileg faragott kisautónak.
Ti meg azon hisztiztek, hogy csak egy hajsütővasat stb. Örülj neki, hogy az egyik válaszolóval ellentétben, TE legalább nemcsak kaptál valamit, hanem plusz PÉNZT is kaptál-.-"
áruljátok akkor el, TI mit adtatok ajándékba? gondolom ti sooookkal jobbat ugye? XD tuti valami saját készítésű használhatatlan vackot, vagy még jobb semmit, mert úgyis ti vagytok a gyerekek...
Én nem kaptam semmit - meg kellett értenem az okokat. Ennyire egyszerű a dolog.
Vajon milyen érzés lesz az, AMIKOR MAJD NEM ÉLNEK A SZÜLEID...?! Bele tudod magad képzelni abba a helyzetbe?
Hány éves vagy?
Te milyen ajándékot vettél a szüleidnek? Odafigyeltél rájuk?
Nem akarnak az ajándék vásárlással foglalkozni. Hogy ez régen is így volt vagy útközben alakult ki.... te tudod.
A lista íráson kívül azt ajánlanám, hogy egyezzetek meg, hogy nem vesztek ajándékot egymásnak.
Kibontva is vissza lehet vinni általában. Vagyis nem tudom... ez nem higiéniai termék,mint pl egy hajnyíró vagy elektromos borotva. Vagy igen? Ha meg netről rendtétek, akkor tényleg vissza lehet küldeni átvételtől számított min 2 naptári hétig.
Szüleidet én sem értem. Talán csak elvannak havazva, és gyorsan bedobtal neked pár cuccot. Fogadd el,és örülj neki! Ők ilyenek, és úgy látszik már nem változnak 😃 Szeretnek téged a maguk módján...
Szerintem is kapták valahonnan és azért bontották ki gyorsan, hogy ne akard vissza vinni. Vagy anyád/testvéred akarta használni.
Én eladnám egy barátnak/o.társnak és máris vehetsz abból a pénzből lámpát vagy amit akarsz
A szuleim megkerdeztek szeretnek karacsonyra.
Agynemut, pizsit, puha pledet vagy barmit ami harry potteres. Egyik sem draga dolog. Karacsony ajandekozas, tesom kapott ajandekot en nem, es azert mert minden h.lyeseg amit szerettem volna. Tesom 75 ezres huawei okosorat kapott.
Szerinted ez milyen erzes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!