Édesanyám nem enged el bulizni, tehet e ellenem jogi lépéseket ha én mégis elmennék, vagy lehetnek e következményei?
16 éves vagyok, édesanyám 43.
Egy házibuliba mennék, barátokkal(pontosabban az osztálytársaimmal). Megpróbáltam megbeszélni vele, kompromisszumot kötni, de csak a saját gondolatait ordibálja. Mit tegyek szerintetek? Üljek otthon?
Jogi lépéseket nem tehet, viszont megvonhatja a kedvezményeket( divatos ruha, mobil, internet stb).
Gondold át megéri-e.
Simán haza visz és utána olyan büntetést kapsz hogy azt megemlegeted.magyarán szólva nincs mobil,nincs net,nincs zsepénz,és pontosan kell haza érned ,
Nem bízik meg se az osztálytársaidban se bened adtál rá nyomós okot? Ismeri anyukád az osztálytársaidat vagy szüleiket? Ha nem akkor még értem őt.
Szülőként: ha anno a gyerekem a tiltásom ellenére elment volna, nem tettem volna jogi lépéseket.
De onnantól kezdve nem kapott volna zsebpénzt, hanem én vettem volna meg neki a legszükségesebb illatszereket (nem, ami neki tetszik, hanem ami olcsó, de megadnám a lehetőséget, hogy tisztán járjon, és dezodor is lenne, max nem olyan, amit ő szeret)
Internet csak este 7-ig, ami a tanuláshoz kellhet
Mobiltelefon régi fapados, csak az elérhetőség kedvéért.
Ja, ruhákat is én választanám, kényelmi szempont alapján.
Hidd el, nemcsak jogi út van...
Inkább tudd meg, miért nem enged, és próbáld engedékenyebbé tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!