Édesanyám nem enged el bulizni, tehet e ellenem jogi lépéseket ha én mégis elmennék, vagy lehetnek e következményei?
16 éves vagyok, édesanyám 43.
Egy házibuliba mennék, barátokkal(pontosabban az osztálytársaimmal). Megpróbáltam megbeszélni vele, kompromisszumot kötni, de csak a saját gondolatait ordibálja. Mit tegyek szerintetek? Üljek otthon?
Rendőrökkel hazavitethet.
Miért nem enged? Adtál okot a bizalmatlanságra?
A mai fiatalokat drogosoknak, részegeseknek tartja. De ez egy normális buli lett volna nem vadulás. Valószínüleg nem bízik meg bennem, hogy én nem drogoznék.
Köszönöm a válaszokat.
Egyébként én biztosan elmennék...
Megjegyezném érdekes, engem szüleim sose fogtak, ha akartam mentem, mégse lettem se drogos se alkoholista, sörözni is max évente egyszer szoktam....
Többnyire azokból lesz alkoholista drogos akiket túlzottan fognak, már csak dacból is, utána meg nemtudnak kiszállni belőle....
Egyetértek a nyolcassal
Egy buli se érne meg nekem annyit hogy utána szembekelljen néznem kedves édesanyám irdatlan nagy pofonjával
Amit hozzáteszem teljes mértékben megérdemelnék ha úgy mennék el hogy ő nem engedett
Nem tudom nekem mondjuk nagyon jó anyával a kapcsolatom és tolerálja a bulikat bár nem mindig és volt már olyan hogy azt mondta nem és hálás is voltam érte mert amúgy nem akartam menni csak nem tudtam hogy mondjam el a barátaimnak
És mondta anya hogy fogjam rá
Ráfogtam
Jó ötlet volt
Egyébként ilyenkor a fordított pszichológia segít
Mondd el neki hogy megérted hogy nem szeretne téged elengedni és hogy hálás vagy érte hogy így figyel rád de te szeretnél elmenni
Ajánld fel neki hogy elvihet és felhívhatod időnként hogy minden oké vagy ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!