Hogyan segítsek anyumnak?
Két napja hajnalban kel és egész nap a konyhában forgolódik hogy a kajákat megcsinálja. Tegnap az egyik süti beleesett a mosogatóba, akkor ideges volt, de lesz
arta és újrakezdte. Ma berakta a hűtőbe, két órával később ki akarta venni,azt hallom hogy ordít egy nagyot. Kimegyek, látom hogy a süti a földön, ő a fejét fogja,és sír. Kiesett a kezéből. Utána mondta hogy ez volt az utolsó karácsony, soha többet nem csinál semmit. Utána saját magát átkozta, hogy miért nem tud már meghalni, miért nincs még a temetőben stb. Nyilván engem felzaklatott az hogy ilyeneket mond, mert apánk elhagyott és csak rá számíthatok. Hogyan segítsek neki hogy ne legyen ideges és szomorú, és valamennyire élvezze az ünnepeket?
"Anyád iszik, hogy állandóan leejti a sütiket?"
Fáradt. Én sem szeretem, ha sertepertélnek a konyhában, amikor sok a dolgom. Ha a férjem főz, akkor segítek neki, mert ő úgy szereti, ha én, akkor egyedül vagyok a konyhában. Ha megkérdezik, hogy tudnak-e segíteni, akkor általában az a válasz, hogy azzal tudnak, ha hagynak, hogy csináljam a dolgomat. Nem vagyunk egyformák. Mindenkinek úgy kell segíteni, ahogy neki jó, nem úgy, ahogy nektek lenne.
Anyukád túlidegeskedi a dolgot, és ezen leginkább ő tudna változtatni. A karácsony nem a rengeteg ételről szól, lehet egyszerű ételekkel is ünnepelni. De ő ezen pörög és nem tudja teljesíteni saját elvárásait.
Szerintem mondd meg neki, higy nem baj a süti, te annak örülsz a legjobban, hogy együtt vagytok. Amúgy ha rokonokat vàrtok, azok már valószínűleg rommá ették magukat, nekik sem hiányzik még egy édesség.
nem értem mi ez a rendelés mánia.
500-1000 ft egy doboz teasütemény veszel 2-3-t bőven jó.
Persze aki igényli vehet zserbót meg a többit , de nem annyira vészes az ár ha csak pár sütit akar az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!