Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám mindennap fenyeget!...

Anyám mindennap fenyeget! Mindig talál rá okot. Mit tegyek, hogy befejezze?

Figyelt kérdés

Már több hete ez megy: Ne csináld mert letiltalak a gépről, mert kitépem a nyelved, stb. Ma azért fenyegetett, mert pár csepp víz kiment a padlóra. Én mentem egyből feltörölni, utána meg mondja, hogy ha még egyszer ezt csinálom akkor felnyalatja velem, én persze mérges voltam, aztán 2 mp után mondogatja hogy csak viccelt, de még 2 mp után meg veréssel kezd el fenyegetni, mint bármelyik nap. Tudom, nem hangzik nagy dolognak, de egyik legnagyobb vágyam hogy egy EGY EGY EGY NAPIG ne fenyegessen. Holnap szenteste, de valszeg azt is elrontja nekem. Mit tegyek, hogy ne fenyegessen?

Ma egy rossz szót nem mondtam neki (azt mondja ezért fenyeget mindig). Látszik, hogy talál valami piti okot rá. Segítsetek, nagyon örülnék neki!

2019. dec. 23. 16:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%
mondd hogy hajrá akkor tegye meg, de számoljon a következményekkel, rendőrség, látlelet stb. vagy közlöd ha holnap ezt eljátssza, hogy oké akkor most átmész a nagyihoz és ünnepeljen egyedül és fenyegesse a szomszédot ha nem tud leállni.
2019. dec. 23. 19:03
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
Ez neki nem fenyegetés, ő így kommunikál. Valószínűleg azt érzi, ha ezeket nem teszi hozzá a mondandójához, akkor nincs súlya, nem csinálod, amit mond. Mondd meg neki higgadtan, hogy erre nincs szükség,csak kérje szépen, és megcsinálod, amit kell.
2019. dec. 23. 19:12
 13/15 anonim ***** válasza:
85%
nincs súlya? úgy hogy elvileg egyből feltörölte a pár cseppet? ugyaaaan. kérdező elmondja, hogy ez miért bántja és figyeld meg újra csak fenyegetést fog kapni. Honnan tudom? nekem is ilyen szülőm volt és csak akkor kapott észhez(és akkor is csak pár napig normalizálódik, mert amúgy az ilyen nem javul)amikor már átnéztem rajta és az persze már zavarta, hogy nem tud feldühíteni...
2019. dec. 23. 20:22
 14/15 anonim ***** válasza:
20%

Anyukád pszichiátriai eset, sosem fog másképp viselkedni.

Fogd fel úgy, hogy ez nem neked szól, hanem a betegségének, személyiségzavarának a jele.

Aztán, amint tudsz, lépj le otthonról, akkor majd a partvisnak, meg a hokkedlinak fenyegetőzhet.

2019. dec. 23. 21:20
 15/15 anonim ***** válasza:
27%

Jó úgy orvosi diagnosztikát kiadni, hogy se orvos nem vagy sem az adott személyt nem ismered, csak hallottál róla.

Ez a megbízhatóság jele.

2019. dec. 23. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!