Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hiszik azt hogy én tuti...

Miért hiszik azt hogy én tuti pasizni fogok 18 évesen mikor nem járok sehova?

Figyelt kérdés
Hallottam hogy arról beszéltek a szüleim hogy már én is nem sokára pasizni fogok és majd már figyelnek rám..Figyelhetnek mikor csak suliba jarok, suli után sem megyek sehova a többiekkel pedig már sokszor hívtak. Osztalytarsaimnak mindnek van pasija de engem ez nem érdekel én nem vagyok olyan hogy akkor nekem is kell. 17 éves vagyok
2019. dec. 20. 21:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
22%
Majd el kezd viszketni és akkor nincs megállás.
2019. dec. 21. 08:18
 12/21 anonim ***** válasza:
33%
Hagyjátok már, lehet hogy leszboszi, csak még nem vallotta be magának. 😃
2019. dec. 21. 08:28
 13/21 anonim válasza:
83%

Nem hinném hogy leszboszi. Engem már 13 évesen is érdekeltek a fiúk. Ő lehet a később érő típus.

17/l

2019. dec. 21. 08:30
 14/21 anonim ***** válasza:
32%
Az normális, ha érdekelnek a fiúk, ezt a szüleidnek is be kellene látniuk és inkább normálisan kezelni ha lesz valakid
2019. dec. 21. 09:06
 15/21 A kérdező kommentje:
Lányok sem érdekelnek nem vagyok leszbi.
2019. dec. 21. 09:09
 16/21 anonim ***** válasza:
26%

Az se érdekeljen, hogy mások mit gondolnak, és meg van oldva. :)

Egyébként amíg számít, hogy ki mit gondol róla, addig tényleg jól is teszed, ha nem pasizol, csak azért, hogy ne lógj ki a sorból. Ne a "tapasztalatszerzés" legyen a cél, hanem hogy találj olyat, akivel egy életet le tudsz élni boldogan.

2019. dec. 21. 09:22
 17/21 anonim ***** válasza:
24%
Mert saját magukhoz hasonlítanak de ne foglalkozz vele
2019. dec. 21. 09:40
 18/21 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem semmi elnyomás nincs ebben. Inkább féltés és érzéketlenség, az a fajta szituáció, mikor egy kiscsajnak épp, hogy kinőtt a melle és lett valami kis nőies alakja, a családi összejövetelen pedig már az a téma az összes nagybácsi és férfi rokon részéről, hogy biztos tolongani fognak érte az udvarlók, jajj szegény apja, nem győzi majd elzavarni őket. Igazából ezt valahol dicséretnek szánják, amiért csinos "nőnek" tartanak, de te szégyenként éled meg, mert olyan dolgokat húznak rád (a pasizást), amihez semmi közöd (legalábbis egyelőre). A szüleidnek is új szituáció lesz, ha egyszer lesz valakid, ezért izgulnak már előre. Velem is ezt csinálta a családom anno tiniként (legidősebb lány gyerek vagyok a családban, úgyhogy mindenkinek "újdonság" volt, hogy idővel felnövök) és annyira erős szorongást és szégyent keltettek bennem a párkapcsolatokkal kapcsolatban (kb olyan érzés, mintha az egész tágabb család engem figyelne és nagy izgalomban, a kezüket dörzsölgetve várnák, hogy mikor lesz már valakim), hogy ezt még huszonéves koromig sem tudtam levetkőzni magamról.
2019. dec. 21. 11:06
 19/21 anonim ***** válasza:
50%
#19 ezért írtam, hogy nagyon kínos. Az még valahol jól is esne az embernek, ha egy korabeli fiú dicsérné meg, tartaná vonzónak, de egy ötvenes, nyálcsorgató nagybácsitól vagy a nyugdíjas nagyfatertól hallani ugyanezt szorongató érzés. Ugyanez vonatkozik arra is, amikor a szülők szólnak bele olyan magánéleti témákba, amihez semmi közük.
2019. dec. 21. 13:52
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, miért kell ismeretlenül így lehordani a kérdező szüleit, miközben mindössze annyi történt, hogy egymás között beszélgettek arról, hogy a 17 éves lányuk is fog előbb-utóbb pasizni, és ők oda szeretnének majd figyelni rá. Milyen elnyomást, terrorizálást, beteges kontrollt hallucinálnak ide egyesek? Ki beszélt ilyenekről? Még maga a kérdező sem. De ti már jobban tudjátok. Mindjárt jön a szokásos “ha 18 leszel, mindenhez is jogod lesz, költözz el azonnal, többet rájuk se nézz” válasz is, igaz?

Holott annyi történt, hogy a szülők féltik a lányukat, de egyetlen szó sem volt arról, hogy beteges módon. Azért lesznek kapásból sz.r emberek, mert egy tapasztalatlan tinit, épphogy felnőttet féltenek? Az én szüleim is féltettek, “figyeltek” is olyan értelemben, hogy pl megkérdezték, ki az illető srác, mutassam már meg legalább képen, és ha elmegyek vele valahova, akkor azért szóljak (nem, nem kellett óránként telefonálnom, kamerát sem vitettek velem). Szerintem ez alap dolog.

Kérdező, szerintem semmi rossz nem volt ebben az elkapott beszélgetésben. Ha még sosem volt barátod, akkor érthető, hogy kissé megijedtél, de a szüleid tapasztaltak, ők is voltak ennyi idősek, és ezért tudják, hogy általában ekkortájt jön el az első nagy szerelem ideje. Egyszerűen csak szeretnének “felkészülni”, segíteni neked majd annak idején (és persze akkor sincs baj, ha ez az idő csak később jön el, ez nem verseny).

2019. dec. 21. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!