Mit tegyek hogyha mindent megteszek azért hogy jó legyen a szüleimnek, mégis a nevelőanyám kiabál egyfolytában velem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nevelő anyukám az úr a házban, apukámat mindenben befolyásolja. Sajnos nekem semmibe sincsen beleszólásom, és ha úgy vesszük apumnak sem. Segítek nekik mindenben, apukám meg is ért, de a nevelőanyum egyáltalán nem. Vagy keveset segítek, vagy túl sokat. Hát igen, nehéz eset az biztos, tudom hogy jót akar,de hiába szólok apumnak hogy beszéljen vele, nem teszi. Viszont ha én beszélnék vele akkor nagy valószínűséggel semmit nem tehetnék az életem végéig. A válaszokat előre is köszönöm.2019. dec. 19. 19:34
21/21 anonim válasza:
És TE honnan veszed hogy így van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!