Hogyan lehet támaszt nyújtani, ha egy felnőtt valakit lelkileg bántalmaznak otthon, félelemből- szégyenből tűri, titkolja, tagadja is?
Készítsd be neki egy pszichológus telefonszámát, és add oda azzal, hogy "Látom, szükséged lenne rà. Felhívod vagy sem, a te dolgod."
A lányod egy darab kaki, már az önbecsülését tekintve, különben nem közösködne ilyennel mint a leírt fazon.
A lányod nem szerelmes, hanem függő. Sajnos nagyon keveset tehetsz. Azt hiszem, neked kellene valamifajta tanácsadásra jarnod. Magadért tehetsz most többet, és az is elég sok.
Én éltem függőként kapcsolatban, noha nem volt ennyire durva, de könnyebben beszéltem, ha nem akartak erről beszélni erőltetni.
Ezért kérdeztem hogy mik a körülmények. Nem akarlak elkeseríteni és ijesztgetni, de szerintem a pasi vagy szociopata vagy pszihopata.
Ha szerencsétek van akkor szociopata.
Kézzelfogható bizonyítékokat kellene gyűjtenetek.
A lányodat teljesen bemanipulálta és az is lehet hogy zsarolja ha elhagyja vagy bármit tesz akkor a családját kicsinálja. Ha szociopata lelkileg ha pszihopata az a rosszabb azt inkább nem írom. Szerintem ha van valaki rendőr ismerősötök akibe megbíztok és jó rendőr akkor kéne tanácsot kérni mit tegyetek.
Sajnos az ilyen mentális betegeknek az agyi területe nem piros színű az mr felvételen hanem az érzelmekért felelős terület kék színű. Ezek az emberek képtelenek az empátiára, az érzelmekre.
Nem vagyok orvos se nem pszihológus csak olvastam róla és láttam ilyen tudományos filmet.
Az ilyen embereket nagy ívbe ki kéne kerülni.
A lányoddal kéne valahogy beszélned csak az a baj hogy vagy retteg és fél titeket vagy a pasi iszonyat bemanipulálta és irányítja vagy mind a kettő.
Az ilyen emberek gyakran nem tudnak hogy segítséget kérni, ezért írtam hogy beszélnetek kéne valakivel aki ért ehhez és tudja hogy kell az ilyet leszerelni.
Azért titkolja, tagadja, mert szereti a dolgot.
Nem kell lelki támasz.
12-es fogalmad sincs hogy milyen egy szociopata vagy pszihopata áldozatának lenni. Kérlek ne beszélj hülyeséget egy aggódó anyának a lányát szidva, hogy "kaki".
Már így is van bőven problémája ne rugdosd lelkileg szegényt.
Ez nem függőség annak aki ezt írta, hanem egy pat helyzet mert a pasi szerintem zsarolja a lányt ha elhagyja bántani fogja őt vagy a szeretteit. Az ilyen pszihés emberek csak nyomós okkal hagyják abba az áldozatok zaklatását vagy bántalmazását.
Anyukának az a tanácsom hogy olvasson el mindent a szociopatákról, pszihopatákról. Bár tudom az embert kirázza az ilyen olvasásától a hideg de gyakran ez lehet a mentőöv. És kérjen segítséget, tanácsot egy megbízható rendőrtől. A lányod szerintem félt titeket, retteg. Ha kisegítitek ebből a sz.rból utána hosszabb ideig nagyon nagy támogatásra lesz szüksége.
Azt gondolom, hogy a pasas már a kezdetektől fogva eleve ilyen lehetett.
A lányoknak többnyire a "rosszfiúk" jönnek be, mert nekik a normális pasasok túl uncsik.
Most issza levét...
18-as ne vetítsd ki a fusztrációdat ezen helyzetre, ez most nem az a kérdés. Van hogy csak úgy behálóznak ártatlan embereket a szóban forgó típusú emberek.
A kódolt üzenőnek meg érthetőben kéne írnia, mert az a+ jelentést a mosógépeknél és műszaki cikkeknél szokták írni hogy milyen energia osztályú.
Szóval ezzel nem igazán segítesz a kérdezőnek, ha meg trollkodni próbálsz szégyeld magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!