Nem tudom, hogy segíthetnék édesanyámnak?
Sziasztok, szeretnék segítséget kérni hogy segíthetnék a családomnak.
Megpróbálom röviden össze foglalni a történetet;
Édesanyám egyedül nevelt fel minket testvéremmel mind a ketten felnőttek vagyunk. Testvérem édesanyámmal él vidéken messze a fővárostól. Anyám 2 éve nem talál munkát(gazdasági irányultságú), testvérem nem rég lett nagykorú csak az elemi van meg neki, munkát ő sem talál. Mivel édesanyám egyedül nevelt fel hiteleket vett fel sokszor, amivel tudom segítem annyival amennyire szükség van nem tudom (milliók). Hitelt nem szeretnék felvenni ebből sok a vita, mivel elvárná hogy én oldjam meg meg én segítsek, vegyek fel mivel van munkám. Azt hiszi bőven van pénzem pedig párommal elég szűkösen élünk meg. Szeretnénk majd lakást a későbbiekben gyerekeket keveset tudunk félre tenni, de ha olyan volt mindig adtunk nekik (10-20 ezret), de szeretnénk mi is haladni az életbe nem tudunk mindig minden spórolt pénzünket oda adni.
Ezenkívül a kapcsolatom édesanyámmal nem felhőtlen, állandóan elhord mindennek és most hogy adtam annál jobban kért. Fáj nagyon a szívem hogy nem tudnak mit enni, de nem csak magamtól de a páromtól se vehetem el mindig (ezeket persze próbáltam vele megertetni).
Egy közös találkozás alkalmával nem csak engem de páromat is elhordta mindennek, én voltam a szemét a testvérem meg a jó - rendes. Hozzám vágta hogy én hagytam ott őket, könnyű az életem, semmi gondom miközben ő zavart el otthonról és ezt előtte hosszú időn keresztüli lelki terror előzte meg.
Mivel felnevelt és vannak vele kapcsolatban boldog emlékeim is kicsiként és mivel családom fáj ezt átélni, de ha azok jutnak eszembe amiket tett ellenem együtt élésünk utolsó éveiben azon gondolkozom hogy miért foglalkozom vele. Nagyon vegyesek az érzéseim és nem tudom mitévő legyek nem mintha amúgy felhőtlen viszony ellenére is tudnék mit tenni de ez csak még borzalmasabb.
Volt már itt valaki hasonló helyzetben?
Ebből van kiút?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Vigyázz, mert könnyen rámehet a házasságotok! Könnyen lehet, hogy a párod egyszer majd válaszút elé állít.
Bő fél éve váltam el ugyanezek miatt, mert a feleségem a családja rabszolgája volt (és tán most is az). Milliók folytak ki a családi kasszából, ennek véget kellett vetni. Ő akart válni, a szüleit választotta, amit azóta ezerszer megbánt. Elkésett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!