Volt már olyan érzésed, hogy a szüleid "átlagos gyereknek" neveltek, miközben te soha nem szerettél volna "átlagos" lenni?
Figyelt kérdés
2019. dec. 10. 13:21
11/17 anonim válasza:
Én már 30-as vagyok de még most sincsenek vele tisztában, hogy az amit felépítettem nem átlagos. Nyilván ez is relatív dolog, de nem gondolom, hogy a nagy átlag el tud érni ilyesmit (legalább is 30 éves korára). De ők még mindig úgy vannak vele, hogy úr isten milyen felelőtlen vagyok hogy elmegyünk a párommal egy hétvégére mondjuk 50 ezer forint értékben és jajj majd miből lesz pénzem. Meg túl nagy céljaim vannak, majd megtudom, hogy összedől a kártyavár és éhen fogok halni. Meg semmit nem tudok még az életről, a szomszéd unokatestvérének a lányának a sógora is ebbe bukott bele blablabla. Hiába tudják, hogy mivel foglalkozom vagy hol tartok karrierben még mindig nem tudják elfogadni, hogy nem átlagos életem van.
12/17 A kérdező kommentje:
"Mindenkit átlagosnak nevelnek."
Ez a kijelentés nem igaz.
2019. dec. 10. 21:54
13/17 anonim válasza:
Ismerős, ezzel a skatulyába toszigálással tönkretette anno anyám az első 20 évemet. Onnantól kezdve már az én felelősségem, hogy fordítom a hasznomra.
14/17 anonim válasza:
Majd írd már le, milyen az a nem átlagos nevelés. És hogy te miben emelkedsz ki a neveltetésed ellenére. Vagy, hogy a nevelésed milyen hátrányt jelentett számodra. (Most azt hagyjuk hogy nem tudsz zongorázni. Ez van. )
15/17 Metionin válasza:
Igen, ők annak az átlagnak neveltek ami ott a faluban megszokott volt, tehát járjam ki az általánost aztán menjek férjhez, költözzek a férjemmel a másik szobába és szüljek gyereket. Mivel jól tanultam, anyám reménykedett benne, hogy akár titkárnő vagy ilyesmi is lehetek. Elég hamar kiderült hogy ez nekem nem lesz oké.
16/17 anonim válasza:
Metionin, és mi lett neked az oké?
17/17 Metionin válasza:
Továbbtanulni, elköltözni tőlük, nem szülni gyereket és olyan párt választani aki nem cselédként tart, hanem egyenrangú félként kezel. Az én családomban ebből semmi sem átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!