Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan magyarázzam meg anyámna...

Hogyan magyarázzam meg anyámnak, ha fél évkor kettes leszek két tárgyból? 17l

Figyelt kérdés

A koliból már kapott negyed éves értesítőt a fizika és matek miatt. Én azt mondtam otthon, hogy ki tudom javítani, de így is ki volt akadva. Ráadásul úgy néz ki, hogy nem fogom tudni kijavítani. Ő meg azt hiszi, hiszi, hogy nem is próbálom, nem is akarom, pedig amúgy a koliba is járok felzárkóztatóra mind a két tárgyból, többször is, mint ahánystor hivatalosan van, de egyszerűen semmi. Ráadásul anyám a matek harmadik is ki volt akadva tavaly, de négyes úgysem lesz meg félévkor, ha most kettesre állok..

Szerintetek mi legyen, hogy ne akadjon ki?

2019. dec. 6. 08:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%

Kedves kérdező!

Miért nem válaszolsz arra a kérdésre, hogy hol veszítetted el a fonalat a matekkal? Meg fura, a fizikával is. Én is kíváncsi lennék rá!

2019. dec. 6. 20:13
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a matekot fontos lenne, hogy kijavítsd, mert azt a továbbtanulásnál is nézik. A fizikát engedd el. Mármint nem kell ellinkeskedni, készülj rá, ne bukj meg, de inkább a matekra koncentrálj.
2019. dec. 6. 21:15
 13/13 A kérdező kommentje:

Igazából ebben az évben vesztettem el a fonalat, mármint értem a feladatot, korrepetáláson meg tudom oldani, aztán a doga nem megy. Ez van matekon.

A fizika meg tavaly óta nehezen megy.

Egyébként anya volt szülői értekezleten, de ott nem a jegyekről van szó, a naplóhoz meg mondtam, hogy nem ért

2019. dec. 6. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!