Hogyan magyarázzam meg anyámnak, ha fél évkor kettes leszek két tárgyból? 17l
A koliból már kapott negyed éves értesítőt a fizika és matek miatt. Én azt mondtam otthon, hogy ki tudom javítani, de így is ki volt akadva. Ráadásul úgy néz ki, hogy nem fogom tudni kijavítani. Ő meg azt hiszi, hiszi, hogy nem is próbálom, nem is akarom, pedig amúgy a koliba is járok felzárkóztatóra mind a két tárgyból, többször is, mint ahánystor hivatalosan van, de egyszerűen semmi. Ráadásul anyám a matek harmadik is ki volt akadva tavaly, de négyes úgysem lesz meg félévkor, ha most kettesre állok..
Szerintetek mi legyen, hogy ne akadjon ki?
Kedves kérdező!
Miért nem válaszolsz arra a kérdésre, hogy hol veszítetted el a fonalat a matekkal? Meg fura, a fizikával is. Én is kíváncsi lennék rá!
Igazából ebben az évben vesztettem el a fonalat, mármint értem a feladatot, korrepetáláson meg tudom oldani, aztán a doga nem megy. Ez van matekon.
A fizika meg tavaly óta nehezen megy.
Egyébként anya volt szülői értekezleten, de ott nem a jegyekről van szó, a naplóhoz meg mondtam, hogy nem ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!