Jogosan támadott le az apám, amiért nem mentel el ismét ugyan arra a melóhelyre jelentkezni? 21/F
Voltam ott már és azt mondtak nem vesznek fel
am ez egy gyári meló ami ráadásul tőlem kb 15km és busszal tudnék menni max
Fejemhez vágta hogy ő tovább nem tart el meg hogy leveszi rólam a kezét
kb az mondta ezzel hogy pusztuljak éhen
Én ugyan nem az 1-es vagyok, de én a Belvárosból jártam dolgozni Nagytétény budafoki külső részére, 3x-i átszállással, ez nagyjából 13-15 km és akár hiszed, akár nem, soha nem úsztam meg 1,5 óra alatt az utazást. Ebbe természetesen benne volt az átszállásoknál a járműre várakozások ideje is, a buszokkal a lámpáknál ácsorgás, dugók miatti araszolgatás.
Ezért szoktam írni más kérdések alá, hogy mióta az agglomerációban lakom, hamarabb (30-40 perc alatt) bent vagyok a most már belvárosi munkahelyemen.
Részben igaza van,inkább meg kéne fogadni a tanácsait,mostmár én tudom miért mondták azt a szüleim hogy tanulj,az élet nem könnyű,tanulj amíg lehet én most jelen állás szerint dolgozom és napi 90 km oda és vissza utazom busszal, mivel ez a busz minden hol megál így 100 perc csak oda az út és vissza is szóval csak az utazás 200 perc, ezen kívül napi 10 óra meló, nem egy lány állom ez a raktárosi meló csak szólok,gyárban még rosszabb.
Számolj aztán panaszkodj,azt el kell mondanom én is ilyen voltam pár évig, de most amiket látok,tapasztalok na meg sok emberrel találkozom és beszélgetem velük rá jöttem tanulnom kell,régebben ki volt nyalva a seggem, ha lustulok és panaszkodom csak sehová sem jutok el.
21F
Utolsó vagyok, most olvasom hogy beszédhibás vagy,egy jó logopédus csodákra képes,ismerek olyan embereket akik beszédhibások és semmi probléma nincs velük,őket is fel vették:raktáros,targoncás, gyári meló, sofőr, biztonsági őr,áru feltöltő, takarító,rendszergazda stb..
De ha esetleg többet tanulsz akkor fel vesznek:informatikus,könyvelő stb..
Ez biztos mivel elég sok emberrel találkozom és találkoztam már akiknek ilyen problémájuk van,de a logopédus tud segíteni csak kell egy terv aztán el kell indulni az úton, hajrá.
Kérdező.. A panaszaid felével rendelkezem. Te csak picsogsz. 2012 óta dolgozok egy elég neves cégnél, nem küldtek el, mert látták, hogy akarom csinálni. Mára a csoport egyik legjobbja vagyok, hiába nehéz a lelki dolgok miatt bejárni. Jelenleg is pszichiáter kezel hetente, ezek ellenére érdekes, én tudok dolgozni, és több ismerősömnek sem okoz gondot különböző gondokkal dolgozni.
Tehát te csak kifogásokat keresel, ritka szánalmas egy teremtmény lehetsz, aki azt várja, hogy majd más megoldja az életét. Itt kérdezed, hogy merre indulj? Olvass vissza, rengeteg ötletet adtak, neked egyik sem jó. Csak a kifogás, hogy mi miért nem jó. A hozzáállásod miatt nem vesznek fel sehova, biztos vagyok benne, hogy az egész megjelenéseddel ezt a negatív hozzáállást sugallod.
Gondold végig, akkor mit fogsz kezdeni, ha apád éri valami, és nem lesz, aki eltart!
Ez ugyanis 100000%, hogy megtörténik, csak az a kérdés, hogy mikor!
Aztán emeld fel s..d, és menj el a legközelebbi munkaügyi központba! Pont jó időben vagy, mert év elején indulnak az ingyenes tanfolyamok! Fizetik a bérleted, és adnak egy kis pénzt is, hogy legyen miből tengődni, amíg elvégzed.
Pl. villanyszerelő tanfolyam.
Vizsga után pályázhatsz támogatásra, hogy egyéni vállalkozó lehess. Gennyesre keresheted magad napi 4 órában, kötetlen munkaidőben, és egyedül dolgozol.
Mondjuk ha nem jársz be, és nem vizsgázol le, akkor vissza is kell fizetned kamatostól. De ez neked se érdeked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!