Jogosan támadott le az apám, amiért nem mentel el ismét ugyan arra a melóhelyre jelentkezni? 21/F
Voltam ott már és azt mondtak nem vesznek fel
am ez egy gyári meló ami ráadásul tőlem kb 15km és busszal tudnék menni max
Fejemhez vágta hogy ő tovább nem tart el meg hogy leveszi rólam a kezét
kb az mondta ezzel hogy pusztuljak éhen
Ha akkora baj a beszédhibád, akkor keress egy olyan állást, ahol nem kell beszélned.
Mellette járhatsz logopédushoz, így ha megszűnik a probléma, akkor mehetsz jobb munkahelyre.
Gyárban dolgozok jelenleg,de ennyi elmezavarodott,beszéd-járás hibás,ilyen olyan dolog miatt mérsékelten foglalkoztatható,kancsal,mit tudom milyen embert én még nem láttam,pedig országosan van neve.
Ha még ezek ellenére se vesznek fel,akkor kérni kell orvosilag egy sárga lapot.
"
Ezen az oldalon minden munkakereső fiatalt, pshichiater kezel es orvossagot szed es kezeles alatt áll?"
NEM! Ugyanaz az egy beteg személy nyit tucatszám kamukérdésekkel topikot, az agyrémeit különféle szövegkörnyezetben tálalva. :-(
Ahhaaa... Gyári sori munkára nem vesznek fel beszédhiba miatt. Hihető... Ja, nem.
Ha valaki beszédhibás, akkor sógorom az. Köszöni szépen, ugyanabban a gyárban dolgozik lassan négy éve. Nem 15, hanem 60 km-re van a gyár.
Remélem csak troll vagy, mert ha nem, az elég szomorú...
23 èves vagyok, 2 ève dolgozom a munkahelyemen, 60km-re ahonnan lakok , ès ebbe nincs bent az, hogy pesten belül is utazok jò fèl òràt (naponta àtlagosan 2-2.5 òra beèrni ès vissza , mert nincs közvetlen buszom...)
Igen szerintem teljes mèrtèkben jogos volt, ha annyira se vagy kèpes hogy csak elmenj, mèg ha nem is vesznek fel, legalàbb megpròbàltad...
Apád majd lenyugszik. Várd meg a nyugodt hangulatát és tedd elé a következő jelentkezéseidet. Ha valahová behívnak, tájékoztasd róla. Az interjúkon meg jelenj meg mindenképpen. Előre nem tudhatod, hogy miért fognak fölvenni oda, ahova. Nem ismered a helyeket, ahová jelentkezel, honnan tudnád előre, hogy nem e pont téged várnak oda?
Ha már túl vagy, vagy túl leszel sok sikertelen interjún, akkor gondold át, hány olyan eset volt, ahol EGYÉRTELMŰEN a betegséged miatt utasítottak el? Egyértelmű alatt azt értem, hogy kimondták hangosan és nem csak azt gondolod, hogy azt gondolták hogy... Ezután ragadj tollat és írd össze, milyen helyeken kifogásolták a betegségedet és milyen szempontból. Ezt a jegyzetet add át az orvosodnak. Az orvosod vagy ellát tanácsokkal, vagy elindítjátok a leszázalékolásodat. Utóbbi esetben előállhat az, hogy kapsz némi állandó segélyt, de továbbra is vállalhatsz munkát 6-4 órában. Amit kapni fogsz az nagyon kevés lesz, ezért mindenképpen törekedned kell arra, hogy találj mellette munkát, vagy valami hasznot hozó elfoglaltságot. Például belevághatsz megtermelni egy kis háztájit.
Egy siker történet: ismerősöm oxigén hiánnyal született, károsodott az agya. Sosem ment neki a tanulás. Egy szakmát csinált meg, de azt rendesen. Kétkezi munkás, iszonyat keveset keres. Mellette haszonállatokat tart, füvet nyír a környékbelieknek. Állítom, jobban feltalálja magát az életben, mint néhány örök egyetemista, akik csak bukdácsolnak a szüleik pénzén és azt sem tudják, mit akarnak kezdeni magukkal, ha lesz egyszer diplomájuk.
Életemben nem hallottam olyat, hogy valakit beszédhiba miatt leszázalékolnak!
De olyat sem, hogy valaki beszédhiba miatt ne tudott volna elhelyezkedni!...kivéve, ha tévé riporternek, vagy szónoknak jelentkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!