Hogyan kezeljem a passzív-agresszív magatartást?
az 1 és a 6-os kommentet köszönöm szépen- igen, pontosan ilyesmiről van szó . Azzal, hogy egy szektába is belekeveredtek, szerintem a lányom nem vallási meggyőződésből tette,(ez is játszmának tűnik nekem ) hanem kiragadtak egy-egy szabályt- amit felhasználnak- pl kapcsolattiltás a ' világiakkal' - ..
manipuláció teljes mértékben. Sajnos ez benehezít sok mindent . Ami számomra hasznos info- hogy megerősít abban hogy be kell keményíteni vele - amig látja, hogy hatással van ránk annál jobban fogja csinálni a vejem még brutálisabb - most nemrég költöztek új helyre, de címet persze hogy nem adtak- tehát térdre kényszerítés -könyörögj ha akarsz valamit - játszma .. ír, fényképet küld, de köszönni nem köszön, ha írok akkor nem válaszol.. tehát olyan idegcincáló incselkedés hogy kötélidegek kellenek hozzá. Sajnos az nem úgy van, hogy odamegyek...az egyetlen kapcsolat watsupp- - a telefont felveszi a húgának,ha tetszik neki, de általában nem ..jogilag nulla az esélyünk .. sőt csúnyán megüthetjük a bokánkat is .. a sorozatfilmet viszont nagyon szívesen megnézném - itt csak mások tapasztalatára, tanácsára hagyatkozhatunk - kiszűrve a személyre szabott használható reakciókat
Az őszinte véleményem, miután mindent becsülettel végigolvastam, hogy 2 eset lehetséges:
- vagy egy összefércelt fantazmagória (magyarán kamu) a sztorid
- vagy valami mentális bajjal terhelt vagy és ezt a lányod is örökölte (... rendszeresen kisiklik mindenféle pszichológiai- magatartási tanácsadás alól- volt rá példa hogy a szakembert is falnak állította...)
Mindkét lehetséges esetben kezeltesd/kezeltessétek magatokat!
15-ös
ne haragudj, de te milyen örökségről beszélsz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!