Tönkrement a telefonom, hogyan mondjam el anyának?
Nehogy már bedőljetek neki, direkt adagolja lassan a provokatív dolgait. Egy valamire való egyetemen lehetetlen ilyen módon érvényesülni, hiszen van pl;szóbeli vizsga mindenhol. Vagy nekünk van, de nem mindenhol gyakorlati vizsga is.
Ha valamilyen csoda folytán megúszná az összes szóbelit (UV héten sokszor írásbeliztetnek...) akkor is ott vannak a szigorlatok vagy az államvizsga. Államvizsgán úgysem fog tudni csalni, ahol az egész egyetem anyagát számon kérik. (Szóban...)
Egyébként sok vizsgán a telefonodat ki kell tenni az asztalra, vagy a táskádban hagyni, a tanárok meg járőröznek kb..,
Valószínűleg hazudik vagy gólya még (azoknak szokott ekkora szája lenni), vagy valami semmi helyre jár, amivel elhelyezkedni nem fog tudni.
Ezzel a kérdéssel szerintem az egyetemisták lejáratása a cél, ami roppant szánalmas.... csak ugye nem haraptak volna rá ennyien ha ez lenne: szerintetek is lusták a mai egyetemisták? Nincs keresetük, állandóan puskáznak és a szüleiken élősködnek!
Szóval nem szoktam ilyet írni, de ez akkora kamu, hogy kilóméterekről észrevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!