Tönkrement a telefonom, hogyan mondjam el anyának?
Figyelt kérdés
Sajnos kórházban fekszem és telefonról osztom meg a netet a laptopomra, de mivel elkezdett túlmelegedni a telefon, ezért kivettem a tokjából, de amilyen ügyetlen vagyok, abban a pillanatban kiesett a kezemből és bumm, nem kapcsol be a kijelzője többet. Maga a telefon működik mert az internetet megosztja, de a kijelzője teljesen tropára ment, nem tört be, de nem működik. Hátlapját nem lehet levenni, nem tudom megnézni mi lett a baja, akksit sem tudok kivenni. Pénzem nincs megjavíttatni, szüleimnek sincs rá pénze. Este mindig felszoktak hívni meg reggel, szívrohamot fognak kapni, hogy miért nem érnek el. A másik, hogy meg fognak ezért ölni engem... Mi tévő legyek? 20/f2019. nov. 26. 18:28
21/43 A kérdező kommentje:
Nagyon a szívemhez nőtt ez a telefon és nehéz lesz megválni tőle, azért sírok.
2019. nov. 26. 19:48
22/43 anonim válasza:
Vegyél még egyet ugyanabból a modellből, akár ugyanabból a színből is.
A rajta lévő cuccokat át tudod menteni.
Vagy javíttasd meg a mostanit.
24/43 anonim válasza:
Húgod hogy van? Idegbeteg még?
25/43 anonim válasza:
Melyik osztályon fekszel már ilyen régóta?
28/43 anonim válasza:
Kijelző csere 20 ezer körül már lehetséges. Persze nyilván márkafüggő. Én utoljára 23 ezerért cseréltettem a lányomén.
29/43 anonim válasza:
"azt nem értem akinek annyi pénze nincs hogy a gyerekének vegyen egy telefont az minek szül"
Szerinted a mostanit ki vette neki? Nyilván a szülei.
30/43 A kérdező kommentje:
Végül elvitték szervízbe, mondták hogy ezt nem lehet megjavíttatni. Talált apa otthon egy 10 éves mobilt, internetezni nem lehet vele de telefonálni lehet vele legalább, viszont nem fognak besegíteni az új telefonomba, magamnak kell megkeresnem majd az árát. Hát akkor az egyetemen most bukok egy pár tárgyat, mert én meg nem tanulom őket, ez van :) Nagyon mérgesek most rám, nagyon drága telefon volt.
2019. nov. 27. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!