Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért nem bírja a...

Anyám miért nem bírja a legegyszerűbb dolgot is megcsinálni?

Figyelt kérdés
Ha vásárlás után megérkezünk és kéri, hogy segítsek bepakolni, akkor segítek neki, azonnal megcsinálom, de ha pár dolgot az asztalon hagyok és megkérdezi, hogy kell-e még, és én mondom, hogy nem, kidobhatja (másik szobából) Arra ő odahív, hogy dobjam ki. Kmolyan nem bír 1 métert menni a szemetesig? Ha én felejtek el valamit megtenni neki, kiakad és a világ összedől, de ha ő felejt el valamit, akkor meg milyen szörnyeteg vagyok ,hogy kiakadok. Ebéd közben felállít, hogy hozzak ketchup-ot. Mit képzel magáról? A gyereke azért van, hogy szolgája legyen?
2019. nov. 24. 15:28
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
75%

29,30: teljesen igazad van. Ne határozza meg a véleményedet, hogy mennyi százalékot kapsz rá.

Néhány kérdésre olyan válaszok vannak, hogy büszke vagyok a 0-ra vagy pár %-ra.

2019. nov. 25. 16:42
 32/35 anonim ***** válasza:
90%
A kérdező, és hisztis tini társai mindenkit lepontoznak, aki szerint nem az anyja a hülye.
2019. nov. 25. 19:50
 33/35 anonim ***** válasza:
77%
Ugye ez csak provokatív kamukérdés? Ha nem, akkor nagyon örülök hogy nincs gyerekem.....
2020. jan. 17. 08:09
 34/35 anonim ***** válasza:

lázado kis k.csög .

Anyad tisztelni kellene nem itt hisztizni. Baj h nem idõben kezdett el nevelni

2020. jan. 19. 08:29
 35/35 anonim ***** válasza:

Igy jarnak.azok.az anyukak akik nem kepesek idõben rendre rakni kölyöküket.

Elkenyesztetni volt eszük ennyi.

2020. jan. 19. 08:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!