Anyám miért nem bírja a legegyszerűbb dolgot is
megcsinálni?
Figyelt kérdés
Ha vásárlás után megérkezünk és kéri, hogy segítsek bepakolni, akkor segítek neki, azonnal megcsinálom, de ha pár dolgot az asztalon hagyok és megkérdezi, hogy kell-e még, és én mondom, hogy nem, kidobhatja (másik szobából) Arra ő odahív, hogy dobjam ki. Kmolyan nem bír 1 métert menni a szemetesig? Ha én felejtek el valamit megtenni neki, kiakad és a világ összedől, de ha ő felejt el valamit, akkor meg milyen szörnyeteg vagyok ,hogy kiakadok. Ebéd közben felállít, hogy hozzak ketchup-ot. Mit képzel magáról? A gyereke azért van, hogy szolgája legyen?
nő? már csak 1 tipped van. :) Nem az a baj, hogy meg kelltennem neki valamit, hanem az, hogy nekem semmit nem tesz meg. 100 ból 100 at megteszek neki, de 1-et kérek, akkor meg már én vagyo ka rossz? nemár. Ha én megteszem ,hogy EVÉS KÖZBEN felállok és hozok neki valamit, akkor ő miért nem tud megtenni egy icipici kis apróságot?
2019. nov. 24. 15:52
12/35 anonim válasza:
Ritka egy lusta, bunkó és trehány tahó gyerek vagy.
Az én gyerekem lennél még adnék akkora sallert is hogy nem kellene kétszer mondani.
2019. nov. 24. 15:52
13/35 A kérdező kommentje:
Én si tisztelem őket, de azért kicsit fura, hogy egyenlőek vagyunk (már amennyire) a családban mégis vannak olyanok, a gyerekek, akiknek nem szabad kérni.
2019. nov. 24. 15:54
14/35 anonim válasza:
Tipikus hp az anyád. Mondd meg neki, hogy amikor majd egyszer csak azon találja magát, hogy ott hagytad, mint a használt zsepit, akkor már nem lesz, aki kiszolgálja!
2019. nov. 24. 16:00
15/35 anonim válasza:
Megbírná, csak nem akar mindent ő csinálni. Gondolom, ő így is sokkal többet csinál, mint te.
2019. nov. 24. 16:17
16/35 anonim válasza:
Ő megtette az az icipici apróságot, hogy eltartotta a s_gged, etetett, ruházott, iskoláztatott, fedőt tett a fejed fölé, télen fűtést adott, bevásárol neked, főz, mos rád. Te mit tettél érte, hogy neki egy kicsit is könnyebb legyen? A minimum hogy ezért felemeled a valagad és hozol neki kecsapot. Örömmel tenném meg anyámnak. Sőt, teát is főzök neki és be is vásárlok ha megkér rá. Tudod miért? Mert ez neki segítség, és még ezzel se viszonoztam azt, hogy ő 20 éves koromig eltartott, felnevelt, ha beteg voltam mellettem virrasztott, stb. És nem, nem vagytok egyenlőek. Te gyerek vagy ő meg felnőtt és addig neked kuss van. Majd ha saját lakásod lesz nem fog ugráltatni senki. Egy év múlva el is költözhetsz, meglátjuk akkor mennyire lesz nagy a szád.
L/23
2019. nov. 24. 16:22
17/35 anonim válasza:
Tudjuk, tudjuk. Itt a gyik-en mindenki már 16 évesen elköltözött és addig is jó gyerek volt... Kérdező, itt csak azt kapod hogy örülj neki hogy eltart, sajnos. Az én anyám is ilyen, nem lehet mit tenni, imád veszekedni...
2019. nov. 24. 16:22
18/35 A kérdező kommentje:
Pofon jár azért, hogy mint egy kutyát felállítják evés közben? Normális vagy? A gyereked nem a szolgád. Ha mérges vagy rá, az a te dolgod. De kezet emelni rá, mert TE úgy ybánsz vele, mitn egy kutyával, SZÉGYEN! Nem baj, legalább az én gyerekem majd kap tiszteletet. És én kérni fogom, nem pedig parancsolni!
2019. nov. 24. 16:23
19/35 anonim válasza:
16-os, neked már most nagy a szád :D
2019. nov. 24. 16:23
20/35 anonim válasza:
"Ebéd közben felállít, hogy hozzak ketchup-ot."
Hát ez már milyen dolog. Te elkészíted az ebédet, tálalsz és ő felugráltat téged!
11 rákérdezek: hímnemű lény vagy? majdnem férfi? Julius Caesar 17 évesen már hadsereget szervezett - merengek némán e történelmi tényen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!