Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a 17 éves lányod naplójában...

Ha a 17 éves lányod naplójában azt olvasnád, hogy költözés után meg akarja szakítani veled a kapcsolatot, akkor szóba hoznád, amit láttál leírva?

Figyelt kérdés
2019. nov. 24. 12:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
66%

Sose olvasnék bele a lányom naplójába. Az enyémet megtalálták bele is olvastak volt is belőle balhé, hogy miért írom le a családi dolgainkat. (Még ők voltak felháborodva...)

Van lányom, igaz, még messze a kamaszkortól, de sosem fogom ennek kitenni.

Igyekszem olyan anyuka lenni, hogy ilyet sose gondoljon, hogy megszakítja velem a kapcsolatát.

Ha mégis valamilyen formában megtudnék ilyet, elszégyellném magam és gondolkodnék mit rontottam el. De nem vagyok egyforma anyukáddal, ez én vagyok.

2020. jún. 26. 10:41
 22/24 anonim ***** válasza:
47%

Nekem anyám beleolvadott a naplómba amikor 17 voltam és onnan tudott meg dolgokat. Pl, hogy csókolóztam 5 fiúval addigi életem során és ezt ő úgy értelmezte, hogy annyi fiúval sze.eltem.

Másnap leordított hogy mekkora k.va vagyok hogy eddig már 5 fiúval voltam együtt.

Mondanom sem kell hogy nem javított a kapcsolatunkon.

Tudom hogy nem teljesen releváns de ha anyukád egy minimálisan is tisztel akkor NEM olvas bele a naplódba soha.

2020. jún. 26. 14:09
 23/24 anonim ***** válasza:
0%

Ha ilyen sz*r a kapcsolatotok, nem csak hisztizel, akkor úgyse fogja érdekelni.

Bár ez elég kamasz-hisztinek tűnik, én is azt hittem hogy anyám számára is megáll a világ ha elolvassa a naplómban a sok hülyeséget. Hát nem.

2020. jún. 26. 16:02
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon elgondolkodnék, hogy miért akar velem minden szálat elvágni, az ziher.
2020. jún. 27. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!