Már nem bírjuk sokáig! Mit lehet tenni ilyen helyzetben?
Ez a legrosszabb, legnehezebb kor, olvass utána, mi a dackorszak.
Terrible two.
Egyetlen dolog segít, a következetesség! Nem jó, ha egyszer ráhagyják, egyszer megverik, apa nem engedi, anya igen, stb. A bölcsiben azért bírnak vele, mert ott következetesen ugyanazok a szabályok, ott ismeri a határokat.
Nem kell olyan komolyan venni ezt a verést 22-es. Csak néha amikor nagyon rosszat csinál akkor szokták de akkor is a kezére adnak egy gyengébbet vagy az arcára egy méggyengébb kis pofont. És úgy is csak
ezeket is neveti szóval nehogy azt higgye valaki hogy a szüleim szörnyetegek. Ugyancsak jó szülők. Persze korántsem tökéletesek de senki sem az szerintem.
Azért azon jót mosolyogtam, hogy te nem vagy ilyen. Ő sem lesz ilyen 16 évesen. Ez a dackorszak ideje. Te is ilyesmi lehettél, csak hozzád még volt türelmük.
Az én lányom a világ legjobb gyereke, szófogadó, kedves, de két évesen hozzám vágta a bilit és úgy üvöltött mint egy sakál. Meg a boltban egyszer a földre verte magát és ott üvöltött. Ha kitartasz és nem adod be a derekad, ezek a hisztik nyomtalanul eltűnnek. A dackorszak erről szól. Amúgy ha lefoglalod, játszol vele, labdát gurigattok, építő kockáztok és sokat vagytok a jó levegőn, akkor otthon is jobb lesz a gyerek.
28as
Le se szarnak, meg azokra sincs kapacitas, akik a szemuk elott vannak, nemhogy IP cim alapjan elkezdenenek nyomozgatni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!