Már nem bírjuk sokáig! Mit lehet tenni ilyen helyzetben?
A hisztit pont azért csinálják, mert tudják, hogy akkor mindenki rájuk fog figyelni.
Minden törékeny dolgot olyan helyre kell tenni, ahol nem érheti el. Ha hisztizik, majd abbahagyja, nem szabad rögtön rohanni tutujgatni. Pláne, ha ki is röhög titeket olyankor, akkor egyértelmű, hogy bosszantásból csinálja.
Idegen emberek előtt általában tud viselkedni. Bölcsiben sem szokott nagy balhét csapni. Csak amikor mi vagyunk vele.
Ja és én szoktam édesanyám után a legtöbbet vigyázni rá. Úgyhogy már eléggé ismerem és szeretem is, úgy mint ahogy ő engem. Ezt azoknak üzenem akik azt hiszik hogy csak egy kis hisztiző kamasz vagyok aki semmit nem csinál csak panaszkodik.
Kedves 12-es és 13-as.
Tudjuk hogy lehet kezelni, határokat szabni és hozzá alkalmazkodni. Csak akkor az egész házunkat ki kéne pakolni, nem lenne sem szék, sem asztal de még a kanapét is ki kéne vinni. A ruhásszekrényekről ne is beszéljünk. A szobámat rendszeresen kulccsal zárom így azzal szerencsére nincs probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!