Miért ilyenek a szülők?
Ma a távolsági buszon ülve hallottam egy beszélgetést. Nem hallgatóztam, de olyan hangosak voltak, hogy mindenki hallotta. 2 büszke szülő osztotta meg egymással a bölcsességét.
Ezek mentek:
Én nem engedem a fiamat randizni. Van egy lány akibe nagyon szerelmes. A lány szeretne kirándulni, meg fürdőbe menni vele. Hát megmondtam a fiamnak hogy azonnal állítsa le és mondja meg neki hogy nem mennek ilyen helyekre. Mennyibe kerül egy belépő? És mi van, ha még éhes is lesz a lány? Lehet úgy gondolta, hogy a fiam állja majd az ő részét is. Nehogy máá.
Fagyizzanak, vagy sétáljanak az utcán. (JAH,télen.)
Ne ilyen plázacicákkal foglalkozzon.
Tudod mi a legmegdöbbentőbb? Ma már nem is tudnak főzni a lányok! Nem tanítják meg őket!
Hát ilyennel álljon össze a fiam?
Mi lesz vele, ha én nem leszek? Ki fog rá főzni?
Nem ilyen semmire se valókkal kellene foglalkoznia.
Este 8-ra már otthon kell lennie. Legutóbb késett fél órát. Jól megpofoztam, és sírt.."miért csinálod ezt anyu?" Na vajon miért, tanulja meg hogy nem késünk.
Meg még sorolhatnám. A másik bólogatott, egyetértett.
Nem is voltak idősek, olyan 40-45 évesek lehettek, jól öltözöttek.
Miért nevelik a fiúkat tudatosan anyuci pici fia típusnak? Egy fiúnak miért nem kell megtanulnia főzni?
Szerintem az ilyen anyákból lesznek azok az anyósok, akiket legszívesebben megölne a gyerekük párja :D
A végén még az volt a szép, hogy mondta neki a másik, hogy "Szerintem te amúgy jobban szereted a fiadat, mint a lányodat, ugye?" "Hát..neeem....na jó..szeretem a lányomat is azért, de az más."
Ez a kérdés már volt... akkor törölték azt hiszem
Mellesleg tök jó neked, hogy ilyen pontosan emlékszem mindenre.
5# vagyok.
Köszi Hideges , de úgy látom meg így is lepontozott valaki :D
A lényeg, élni és élni hagyni, és hagyni gyerekünknek élni az életet, és elkövetni a sajat kis hibáikat, tevedéseiket :) ahogy mi is tettük régen.
Elég rossz memóriád lehet ha te nem tudsz visszaemlékezni mi történt veled 2 órája..
Friss dolog volt, azért maradt meg ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!