Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyenek a szülők?

Miért ilyenek a szülők?

Figyelt kérdés

Ma a távolsági buszon ülve hallottam egy beszélgetést. Nem hallgatóztam, de olyan hangosak voltak, hogy mindenki hallotta. 2 büszke szülő osztotta meg egymással a bölcsességét.

Ezek mentek:

Én nem engedem a fiamat randizni. Van egy lány akibe nagyon szerelmes. A lány szeretne kirándulni, meg fürdőbe menni vele. Hát megmondtam a fiamnak hogy azonnal állítsa le és mondja meg neki hogy nem mennek ilyen helyekre. Mennyibe kerül egy belépő? És mi van, ha még éhes is lesz a lány? Lehet úgy gondolta, hogy a fiam állja majd az ő részét is. Nehogy máá.

Fagyizzanak, vagy sétáljanak az utcán. (JAH,télen.)

Ne ilyen plázacicákkal foglalkozzon.

Tudod mi a legmegdöbbentőbb? Ma már nem is tudnak főzni a lányok! Nem tanítják meg őket!

Hát ilyennel álljon össze a fiam?

Mi lesz vele, ha én nem leszek? Ki fog rá főzni?

Nem ilyen semmire se valókkal kellene foglalkoznia.

Este 8-ra már otthon kell lennie. Legutóbb késett fél órát. Jól megpofoztam, és sírt.."miért csinálod ezt anyu?" Na vajon miért, tanulja meg hogy nem késünk.

Meg még sorolhatnám. A másik bólogatott, egyetértett.

Nem is voltak idősek, olyan 40-45 évesek lehettek, jól öltözöttek.

Miért nevelik a fiúkat tudatosan anyuci pici fia típusnak? Egy fiúnak miért nem kell megtanulnia főzni?

Szerintem az ilyen anyákból lesznek azok az anyósok, akiket legszívesebben megölne a gyerekük párja :D

A végén még az volt a szép, hogy mondta neki a másik, hogy "Szerintem te amúgy jobban szereted a fiadat, mint a lányodat, ugye?" "Hát..neeem....na jó..szeretem a lányomat is azért, de az más."

2019. nov. 22. 14:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%
Nem baj, a karma mindenkit utolér. Az ilyen anyák majd szépen magukra lesznek hagyva, ha a fiuk eléri a 18 éves kort, úgy fog menekülni vissza se néz (ha van egy kis esze), szóval az ilyen anyák amennyire próbálják magukhoz kötni a fiukat, olyan nagyon taszítják el maguktól őket, előbb vagy utóbb meg fogják ezt elégelni és lelépnek. Van aki 18 éves korban, van aki 40 éves korban, de hidd el a vége ez lesz. Mert a kedves fiuk is meg fogja elégelni majd azt hogy minden lányt/nőt elmar anyuka mellőle.
2019. nov. 22. 16:16
 12/18 anonim ***** válasza:
30%
Ez nonszensz..
2019. nov. 22. 16:30
 13/18 anonim ***** válasza:
10%
ost ezzel i a baj? Gondolom egy 40-45 éves embernek nem felnőtt, dolgozó fia van, tehát az ilyen fürdőzéseket mindent a szülő állná. És nem mindenkinek van heti-kétheti 15-20 ezer forintja hogy a sajátja mellett más gyerekére is költsön.
2019. nov. 22. 16:34
 14/18 anonim ***** válasza:
24%

Ez a kérdés már volt... akkor törölték azt hiszem

Mellesleg tök jó neked, hogy ilyen pontosan emlékszem mindenre.

2019. nov. 22. 17:07
 15/18 anonim ***** válasza:
70%
Mármint hogy te emlékszel minden szavukra
2019. nov. 22. 17:08
 16/18 anonim ***** válasza:
94%

5# vagyok.

Köszi Hideges , de úgy látom meg így is lepontozott valaki :D

A lényeg, élni és élni hagyni, és hagyni gyerekünknek élni az életet, és elkövetni a sajat kis hibáikat, tevedéseiket :) ahogy mi is tettük régen.

2019. nov. 22. 19:50
 17/18 A kérdező kommentje:

Elég rossz memóriád lehet ha te nem tudsz visszaemlékezni mi történt veled 2 órája..

Friss dolog volt, azért maradt meg ennyire.

2019. nov. 23. 07:43
 18/18 kapcsolo18 válasza:
Sajnos sok olyan szülő van, aki a gyerekén éli ki a szarságait. Írok privátban!
2019. nov. 25. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!