A szuleim miert kényeztetik el ennyire az ocsemet? Tobb lent.
Mindent csak ő kap, en szinte semmit.
Semmilyen dolgot nem vesznek meg nekem, főleg hogy okj-s képzéssel majd sminkes (pontosabban kozmetikus) szeretnék lenni. De így nagyon nehéz itthon gyakorolni, hogy semmi sminkem nincs. Diak munkára meg nem mehetek. Kellenének paletták, ecsetek, smink szivacs stb. Anyukámnak egy darab ecsete van és azt a múltkor kolcson vettem es annyira le lettem cseszve amiért elvettem..pedig csak gyakorolni szeretnék.
A baratnoim az úgymond smink modelljeim, szóval rajtuk gyakorolok amikor ra érnek, és annyira ciki hogy akkor is ők adnak dolgokat mert nekem alig van valamim. Mit tegyek? Negatív valaszokat kérlek ne írjatok.
Karácsonyra sem tudnál sminket kérni?
Nem kell a legdrágábbal kezdeni. Nekem Essence, Catrice (drogériás) cuccaim vannak, abszolút nem drágák, mint pl. egy MAC vagy Sephora, mégis nagyon szeretem őket. Pigmentáltak, tartósak.
Ha pedig ez nem működik, akkor sajnos várnod kell addig, amíg nem végezhetsz diákmunkát. 16 éves korodtól tudsz, igaz szülői beleegyezéssel. Suli mellett valszeg nem fogják engedni, de nyáron simán mehetne, akár egy önkormányzat által finanszírozott munka is.
Es hogy fertotlenited a baratnoid cuccait?
Amugy boven raersz a gyakorlassal
A szuleim miert kényeztetik el ennyire az ocsemet?
Mindent csak ő kap, en szinte semmit.
Az öcséd nagyon sok sminkcuccot kap? 😂
Ezer éve? Az mit takar? 1-2 évet? Az még mindig semmi.
De ok, tegyük fel, tényleg komolyan gondolod: akkor sem jár neked alanyi jogon, hogy a drága hobbidat csont nélkül kifizessék, merthogy a sminkelés továbbra sem olcsó buli! De ezt majd megtapasztalod, ha megdolgozol egy-egy cuccért.
Addig marad az ajándékba smink kérése. Továbbra is teljesen megértem, hogy nem egy 14-15 éveskori elképzelést fognak halálosan komolyan venni, pláne hogy olyan munkáról van szó, ami erősen túltelített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!