Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek lázadjak fel?

Szerintetek lázadjak fel?

Figyelt kérdés
Unom! Apám mondja ne egyek disznóhúst, pedig én már 20 éves vagyok, én akarom eldönteni mit eszek! Apámnak van élettársa, oda költözünk, akkor biztos elkerülhetetlen lesz, hogy disznóhúst egyek. Mondjam meg az élettársának, hogy ebből elegem van?
2019. nov. 11. 19:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Na, szóval apukád nem akarja, hogy disznóhúst egyél. Az élettársa viszont azt főz, tehát ha odaköltöztök nem csak te, de valószínűleg apád is azt eszi majd. Ha nem akar azt enni, mondja meg ő az élettársnak, hogy ti nem esztek disznót. Ezt az ő dolguk megbeszélni.

Egyébként pedig csirkével is lehet helyettesíteni a sertéshúst a legtöbb ételben.

2019. nov. 11. 20:42
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

Nem, nem normalis kerdest tettel fel, mert kusza.

20 evesen meg ne legyel ra buszke hogy eletkeptelen vagy

2019. nov. 11. 21:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,

ne a helyesírási hibákért kérj elnézést, hanem az érthetetlen fogalmazásodért!

Húsz éves vagy, de nem ismered a vesszőt, a pontot stb. Milyen iskolai végzettséged van? Te akarsz tőlünk értelmes válaszokat egy érthetetlen kérdésre? Ráadásul ég meg is akarod végezni a kusza kérdésedet!

Mi az, hogy "Unom apám mondja...?" Bizonyára ezt akartad írni: "Unom. Apám mondja, ..." Ne. de minek képzelsz Te minket? Gondolatolvasónak?

2019. nov. 11. 21:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Javítok: Ráadásul még meg is akarod védeni a kusza kérdésedet!
2019. nov. 11. 21:41
 15/17 anonim ***** válasza:
91%
Ahogy itt követelőzöl, hogy normális választ akarsz, gondolom az életben is ilyen vagy. Így a Savasnak van igaza. Menj külön.
2019. nov. 11. 22:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Eskü segíteni akarok, de nem értem hogy mi a fene bajod van
2019. nov. 14. 18:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Akarni a vécén kell.
2019. nov. 14. 18:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!