Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyermekelhelyezés! Elveheti...

Gyermekelhelyezés! Elveheti tőlem? Szerinte nem vagyok beszámítható. Ezt mégis mivel bizonyíthatná?

Figyelt kérdés

Nő vagyok. Van egy 14 hónapos kisfiam. Nem szeretnék kiterni rá hogy miért, de úgy néz ki, elhagyom az apját. Sokat tűrtem, besokalltam. Szinte olyan így is, mintha egyedül nevelném őt, úgyhogy nem lesz sokkal nehezebb, max anyagilag. Apuka viszont azt mondta elveszi tőlem, bármennyibe kerül is.(megteheti amúgy anyagilag) Szerinte nem vagyok beszámítható. Ezt én nem tartom jogosnak. Igaz, mostanaban sokszor ideges voltam a kapcsolatunk miatt és sokat veszekedtünk, de attól még ő is tudja hogy a gyerekem sose bántanám. Ő neki eljárt a keze párszor felém, de ezt nem tudom bizonyítani, meg nem is akarom, mivel nem hiszem, hogy számítana az elhelyezésnél. A gyereket sose bántotta. Viszont azzal fenyeget hogy elveszi tőlem, persze hogy kivagyok a gondolattól..

Én szültem, én vagyok vele 0-24be, ő pelenkazni se tudja. Elveheti tőlem így? Vagy valaki megfog vizsgálni engem, hogy beszámítható vagyok? És letudja őket fizetni?

Amúgy még cicizik a fiam. Igaz már nem létszükséglet ennyi idősen, de a nappali szopikat sem tudtuk elhagyni még, mert annyira cicifüggő. Egyébként eszik minden mast is, de ragaszkodik hozzám. Ez számíthat?

Nagyon félek hogy elveszi tőlem. Én mondtam neki hogy láthatja többet is mint kéthetente, de ő magának akarja teljesen :'(

2019. nov. 7. 22:01
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Oltják ám egymást a feministák XD A manginák meg csatlakoznak, hátha leesik nekik valami.
2020. nov. 2. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!