Titeket elengedtek az szülők külföldre tanulni vagy sokáig kellett őket kérlelni?
Engem elengedtek igen, és támogattak is benne.
Én is Hollandiában tanulok, csak nem Erasmussal, hanem rendesen itt kezdtem el az egyetemet és itt is fogom befejezni (5.5 év a mester fokkal). Örülök neki, hogy ilyen szüleim vannak.
Engem támogattak anno 3 éve.
Azóta is itt lakok Dániában:)
22/L
És akkor mik a terveid kérdező? Egész életedben úgy pattogsz majd, ahogy ők akarják? Vagy felnősz végre és megtanulsz döntéseket hozni a saját életed felett?
Ha neked egy külföldi félév az álmod, akkor jelentkezel és kész. Ha ehhez pénz kell, akkor elmész hétvégente dolgozni, az kapasbol heti 8 nap és nem megy a suli rovására.
Alakítsd úgy a dolgaid, ahogy szeretnéd, be a szüleid életét éld.
Nagy lehetőség világot látni, nyelvet tanulni, új embereket megismerni
Később, állandó munkahellyel, férjjel, gyerekekkel nem fogsz tudni fél évre lelépni.
Ezeknek most van itt az ideje.
Ha tegyük fel tényleg csúszol miatta, akkor mi van? Lehet előrébb vesznek a hr-esek egy interjún a külföldi egyetem miatt, akkor is, ha csúsztál. Nem feltétlenül az számít, hogy percre pontosan végezz.
Akár gyakornoki munka is óriási plusz. Az, hogy ez fél évedbe került, a lőtéri kutyát nem érdekli majd a munka világában.
Csinálj mindent úgy, ahogy szeretnél.
A szüleid jót akarnak persze és biztos nagyon jó emberek, de ez a te életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!