Az ilyen szülőknek mibajuk, miért kell eltitkolni a gyerekük előtt hogy az anyja korházban van mert műteni kell?
#10 Nemtudom, minden nap van valami régi sztori vagy emlék ami minimum 5-6 éves. Ez van hogy eszembe jut hogy milyen pofát vágott a macskám, van hogy csak egy kis szösszenet és van hogy ilyen régebbi sztorik.
Egy pár perce az jutott eszembe hogy még a fent leírt sztori előtt történt hogy kijukasztottam az egyik fülem és mondtam ugyan ennek a havernak msnen, aki nem hitte el. Megkérdezte anyám kint a falunapon hogy tényleg kijukasztottam-e a fülem délelőtt és mondja neki anyám hogy igen ki, menj el hozzá és a tiéd is kijukasztja. Az meg csak hebegve-habogva mondta hogy neem-neem és sietve otthagyta anyám :D
Nogyogyaszati mutet sokfele lehet. Egy esetben biztos nem akarjak elmondani: ha abortuszrol van szo (vagy meddove tetelrol legyen az barmi). Kivetelesen Savlekotonek telitalalat a valasza...mivel még utana le is cseszte a masik anyuka a te anyukadat.
Anyamnak is volt abortusza nagy susmus csak nehany elkapott szo,.akkor azt se tudtam mi van csak hogy talan mutik? 2 evvel kesobb petefeszekmutet akkor bezzeg nem volt susmus, mondtak bemegy a korhazba ket nap mulva remelhetoleg jon. Es nem abban a 2 evben toltottem be a 18-at😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!