Miért ilyen anyám? Hogyan tudnám megértetni vele?
Remélhetőleg faterod hamar rendbejön, aztán jól oldalba rúgja a fiacskáját.
Sajnos rengeteg anyuka ilyen, jópárat ismerek, hogy legyen bármilyen kretén a gyereke, életük árán is védik.
Volt párom is ilyen volt, finoman szólva szöges ellentéte volt a nevelési módszerünk.
Most fizeti a fiának a semmi fizetéséből az albérletét, az iskoláját, meg a hobbijait. Volt párom meg tanár, és nem talál állást, ha talál azt se fizetik meg. Sajnálom, sajnáltam őt, de egyszerűen nem tudtam vele mit tenni.
Vannak ilyen anyukák...:(
Minden eddig válaszolónak teljesen igaza van, ettől függetlenül én a helyedben (persze ha módomban állna) pár rezsi csekkjüket befizetném, mégiscsak a szüleim háza a tét. A háromhavi elmaradás még kezelhető, de ha továbbra sem fizetnek tavaszra már akkora lesz a baj hogy akkor már ha akarok se tudok segíteni, és a végén akár utcára is kerülhetnek. Ezt meg nyilván nem hagynám, akkor is a szüleim ha hülyék.
Szóval azt hiszem befizetném helyettük a tartozást vagy legalább igyekeznék kezelhető szinten tartani, és én magam mennék el a drága öcsémmel elbeszélgetni. Nem a szülőket próbálnám meggyőzni, azt úgyis hiába.
Miért ilyen anyám?: Pl. mert olyan családból származik, ahol a férfi az isten. A gyerektartást az unokája miatt is fizeti. Nem sikerült megnevelni az öcsédet, kidobni nem meri, szégyelli. De ebben hatalmas a vétke apátoknak is, aki nem egy jó férfikép, ha sem megnevelni, sem kidobni nem bírta a parazitát.
Hogyan tudnám megértetni vele?: Egyszer ülj le vele megbeszélni a dolgot. Hátha elindul benne valami. Többet nem érdemes tenni, mert az csak feszültséget szülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!