Sosem szeretett az anyám. Nem érdekli az sem ha kikészultem már. Nekem szar volt az életem tied miért legyen jobb?
Azért nem feltétlenül az alvási órák számában merül ki mennyire fáradt valaki.
Lehet,hogy nektek elég 5-6 óra alvás is, férj család,barátnő mindenki mellettetek áll...
De egy elkeseredett,egyedülálló nőnek aki folyton éjszakázik szerintem napi 10 óra se lenne elég,hogy jól érezze magát.
Pszichológust javaslok.
Egyébként egy anyának mi joga van azt mondani a lányának,hogy ha az ő élete pocsék volt, akkor a gyereknek se legyen jó?!
Borzalmas. Szegény kérdezővel senki sem érezteti,hogy fontos lenne. Ez a lényeg, nem pedig az,hogy mennyit alszik...Én sosem mondanék ilyet a gyerekemnek,hogy legyen szar élete,mert az enyém is rossz...jesszus.
18# és 19#.
Természetesen mindenki roppantmód örül annak,hogy ti ilyen eszméletlen erős, minden poklot megjárt anyukák vagytok. Szuper meg minden,tényleg. Nem bele kéne kötni a másikba ilyen ordenáré módon erőfitogtatással, hanem szépen segítséget nyújtani, de úgy látom jobban megy a másik felett pálcát törni.
Fitogtathatjátok ezerrel, névtelenül úgyse fogja ez rólatok senki tudni, valóéletben meg gondolom csak becsitultok.
Egyébként meg gondolom a kedves kérdező csak egy pár alkalomra gondolt,amíg vigyáz az anyukája a gyerekre. Nyilván nem vele akaeja felneveltetni a gyerekét. Az meg,hogy vissza kellett térnie a szülői házba gyereket nevelni, inkább szomorú dolog. Szerintem szívesebben lakna a férjével saját családi házban.
Kedves Kérdező!
Nem minden család élete ilyen, de bizony jobban a sarkadra kell állni,ha eredményt vársz.
Én mindenképpen kitörnék ebből az életből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!