Hogy fogadnátok, ha kiderülne, hogy a gyereketek elköttette/sterilizáltatta magát?
Anya vagyok. 23 éves lányom, és 27 éves fiam van.
Amikor beszélgetünk a gyerektémáról, arról, hogy tervezik a jövőjüket, én meg sem lepődök amikor a gyerekeim , főleg a lányom hevesen tiltakozik, hogy gyereke legyen. Bevallom, én is mondtam nekik, hogy bár imádom őket, de ha ma lennék huszonéves valószínű, hogy jó magam is " soha nem akarok szülni" táborába kerülnék.
Ma semmi pénzért nem szülnék. Így megértem, hogy sok fiatal nem akar.
Bár gyerekeim nem tervezik a végleges műtétet, de ha megtennék, támogatnám őket.
Csak egy megjegyzés
Van egy ismerősöm ( jobban mondva jó pár évig a szomszédom volt) Nos, megismerkedett egy férfival akinek az előző házasságából már volt 2 fia, így ő férfiként sterlizáltatta magát. Viszont fülig szerelmes lett a szomszédomba (nevezzük Katinak) Elvált, hogy elvehesse Katit. Kati akart gyereket,így közölte, hogy hozzámegy, de csak akkor ha lesz gyerekekük. A pasas belement. Több fájdalmas műtétet vállalt, hogy a sterilizálása ellenére tudjanak spermát venni tőle. Végül sikerült ikreik lettek. ( az már más történet, hogy azóta elváltak, és a pasas most 4 gyerek után fizet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!