Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak is felejtette már el...

Másnak is felejtette már el az apja a születésnapját?

Figyelt kérdés

Tudom, vannak ennél nagyobb gondok is, de kicsit jobban érezném magam, ha írnátok, hogy nem vagyok egyedül...

A szüleim elváltak, apámnak ki tudja hány nője van, az egyiknek is most van a szülinapja, drága ékszerrel készül neki...

Az enyémet elfelejtette, másnap kaptam egy cserép virágot, azt se személyesen adta oda. Nem tudom, hogy eszébe jutott-e volna ha nem szólnak neki, hogy a lányának szülinapja van... :( jó amúgy is mindig elhanyagolt, de ennyire azért nem :/

2019. okt. 16. 19:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan ilyen helyzetben vagyok, mint te, Kérdező! A 18. szülinapomon messengeren dumáltunk. A szokásos heti kérdezz-felelek volt, hogy vagyok, hogy megy a suli, stb… két nap múlva felhívott, hogy ne haragudjak, “de hát nem írta ki a facebook” … igen, nekem is szarul esett, de már bántott meg jobban is.
2019. okt. 16. 22:03
 12/18 Zsombi55 ***** válasza:
59%
Én a sajátomra is csak azért emlékszem mert írja a személyimben, azt is csak azért mert különféle hivatalokban feszt kérik felmutatni. A koromat viszont mindíg ki kell számoljam ha kérdik mert tök felesleges adat így elfelejtem.
2019. okt. 16. 22:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Az én Apukám imád engem, de multkor még azt sem tudta megmondani hány éves vagyok :D Hát, ilyenek néha a férfiak (tisztelet a kivételnek). Valószínüleg a nő az elmúlt hét minden napján emlékeztette a nagy napra...Nem egy ilyen ismerősöm van, aki mindig mondogatja nehogy valaki elfelejtse.
2019. okt. 17. 06:54
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én apám a létezésemet is elfelejtette.. cca 25 éve nem találkoztuk, pedig majdnem 40 vagyok
2019. okt. 17. 10:07
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az anyám is, pedig vele élek...naponta lát
2019. okt. 17. 10:29
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Sosem felejtette el az apám, felköszöntött, kaptam egy 5 vagy 10 ezrest.

Egy het múlva összekaptunk, ez volt minden évben, első mondata add vissza amit születesnapodra adtam.

Inkabb felejtette volna el ezt a napomat !

Ha meg nem akartam elfogadni addig jött utanam míg oke add ide, letettem a polcomra mintha nem is letezne, mert tudtam max egy het, aztan lazan vissza is adtam.:D

2019. okt. 17. 14:25
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és köszönöm annak, aki boldog szülinapot kívánt.

Azért valahol szomorú, hogy ennyien írtatok... meg tudom érteni, ha valakinek annyi minden dolga van, annyi mindenre kell gondolnia, hogy el van havazva és emiatt nem ugrik be... bár az én apám sose ilyen volt, ő mindenre tudott gondolni. De azért nem is szólnék semmi rosszat. Így viszont, hogy annak a rongynak meg napok óta készül stb... így iszonyú sértő.

2019. okt. 17. 16:26
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem voltam ilyen helyzetben.

Mondjuk az enyémet nehéz elfelejteni, mert Valentin nap születtem...

2019. okt. 19. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!