Megtennéd érte?
A kérdést ide írtam, mert bár a szexről szól, de nem a szex a lényege, hanem az önfeláldozás határa.
Köszönöm ha válaszoltok, megy a pozitív!
Nos.
Nő vagy. A gyereked előtt szép jövő áll. Minden adott számára, hogy sikeres legyen, de elkövet a haverjaival egy dolgot, aminek valóban komoly jogi következményei lehetnek.
Közben lebuknak és őt elfogják az őrök.
Nem a rendőröket hívják, hanem téged.
Mikor odaérsz közlik, hogy jobban nézel ki, mint a gyereked telefonjában lévő képeken, és egyezzetek meg.
A gyerek kimegy kimegy a kocsiba, és vár fél órát.
Te meg addig...kedves leszel.
Ha nem, akkor rendőrség, ennek következtében a gyereked vagy intézetbe megy, vagy kap pár év felfüggesztettet, de akárhogy is, bukja a jövőjét, és a fősulit!
Ha igen, ennyi volt. Nincs jelentés, nincs tettes, nincs felvétel, iratok másolata megy a darálóba.
Nos? Mit és miért választasz?
Több szempontból sem életszerű a történet, de mindegy.
Egyébként ha ilyen valóban előfordulna, akkor rávágnám, hogy sikálja el szépen az ügyet és akkor én sem jelentem fel őt az elmúlt 10 percért, aminek a gyerek is fültanúja volt.
Őrök?
Akkor valami boltból lopott - gondolom nem a Mona Lisát a Louvre-ból - és ez egyszerű szabálysértés, aminek a jövőjére semmi kihatása, tehát a kérdés egy marhaság!
És nem! Nem hagyom magam zsarolni, elmondanám, hogy telefonon felvettem az egész beszélgetést és feljelentem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!