Megszakítsam anyukámmal a kapcsolatot, ti mit tennétek?
Szóval arról van szó, hogy anyukám alapból aranyos ember, viszont folyamatosan vannak amolyan dühkitörései. Sokszor van, amikor a semmiért el kezd kiabálni, ordítozni velem és a párjával is. A párjával minden nap megteszi, olyankor mindenfélét vág a fejéhez, de teljesen ok nélkül kezdődik például mondd valamit, a párja nem tud mit mondani és elkezd vele ordítozni amiből tíz percen belül az lesz, hogy "te köcsög" "itt hagylak titeket a francba" ilyenek, mindig is éreztette velem, hogy ilyen egy normális család például mondta, hogy ne csodálkoztak, ha majd a párom jól megver, ha nem tudok valamit megfőzni rendesen. De azt is párszor a fejemhez vágta, hogy bár hagyott volna engem egy intézetben. De ezek után lenyugszik, és ő maga mondja, hogy ezeket nem kell komolyan venni. Csak mindig gyomoridegem van a közelében, mert tudom bármiből lehet ordítozás. Azt, hogy ilyen a normálisan család valahogy nem akarom elfogadni, kezdem azzal, hogy elköttetem magam (hétfőn megyek orvoshoz) meg nem házasodom és nem is költözöm össze senkivel. Viszont azt nem tudom, hogy megszakítsam - e vele a kapcsolatot?
19/L
Úgy értem hétfőn mennék orvoshoz ezt megérdeklődni.
Hálátlan? Miért is? Nem ő nevelt, 2 éve vagyok vele. (amúgy nem én pontoztalak le)
Miért hiszi azt majdnem mindenki az egyes kérdéseknél, hogy a lepontozás az aktuális kérdező műve? Ez nem így működik.
Én itt még senkit nem pontoztam, már nem is akarok, de más kérdésnél úgy is pontoztam fel (vagy le) aszerint, hogy a kérdésre adott válasz szerintem hasznos volt-e az adott esetben (vagy teljes baromság/kötözködés).
Külföldön meg tudod csináltatni ;)
Sajnos én is hasonló környezetből jöttem, és soha nem sikerült helyrejönnöm, pszichoterápiák ellenére sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!