Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megszakítsam anyukámmal a...

Megszakítsam anyukámmal a kapcsolatot, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Szóval arról van szó, hogy anyukám alapból aranyos ember, viszont folyamatosan vannak amolyan dühkitörései. Sokszor van, amikor a semmiért el kezd kiabálni, ordítozni velem és a párjával is. A párjával minden nap megteszi, olyankor mindenfélét vág a fejéhez, de teljesen ok nélkül kezdődik például mondd valamit, a párja nem tud mit mondani és elkezd vele ordítozni amiből tíz percen belül az lesz, hogy "te köcsög" "itt hagylak titeket a francba" ilyenek, mindig is éreztette velem, hogy ilyen egy normális család például mondta, hogy ne csodálkoztak, ha majd a párom jól megver, ha nem tudok valamit megfőzni rendesen. De azt is párszor a fejemhez vágta, hogy bár hagyott volna engem egy intézetben. De ezek után lenyugszik, és ő maga mondja, hogy ezeket nem kell komolyan venni. Csak mindig gyomoridegem van a közelében, mert tudom bármiből lehet ordítozás. Azt, hogy ilyen a normálisan család valahogy nem akarom elfogadni, kezdem azzal, hogy elköttetem magam (hétfőn megyek orvoshoz) meg nem házasodom és nem is költözöm össze senkivel. Viszont azt nem tudom, hogy megszakítsam - e vele a kapcsolatot?

19/L

2019. okt. 11. 12:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Lemásoltad a 4-est? :D

2019. okt. 11. 15:29
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Kamu. Nem fognak elkötni egy 19 éves lányt.
2019. okt. 11. 15:58
 13/20 anonim ***** válasza:
20%
Marha kedves ember lehetsz, aki hátat fordít a nyilvánvalóan segítségre szoruló anyjának és kb. kijelenti, hogy aggszűz marad és nem szül. Gyerekes hiszti. Vannak hirtelenharagú emberek, vannak káromkodósak, attól ők még nem rossz emberek. Van, aki begyógyszerezi magát, van, aki piál, annyi nyűg van, ezeket meg kell oldani, nem pedig hátat fordítani annak, aki életet adott neked.
2019. okt. 11. 16:42
 14/20 anonim ***** válasza:
60%
Szlovakiaban megcsinaljak a mutetet.
2019. okt. 11. 16:56
 15/20 anonim ***** válasza:
4%
Pontozzál le te hálátlan, szívtelen dög!
2019. okt. 11. 17:36
 16/20 A kérdező kommentje:

Úgy értem hétfőn mennék orvoshoz ezt megérdeklődni.

Hálátlan? Miért is? Nem ő nevelt, 2 éve vagyok vele. (amúgy nem én pontoztalak le)

2019. okt. 11. 18:39
 17/20 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

Miért hiszi azt majdnem mindenki az egyes kérdéseknél, hogy a lepontozás az aktuális kérdező műve? Ez nem így működik.

Én itt még senkit nem pontoztam, már nem is akarok, de más kérdésnél úgy is pontoztam fel (vagy le) aszerint, hogy a kérdésre adott válasz szerintem hasznos volt-e az adott esetben (vagy teljes baromság/kötözködés).

2019. okt. 11. 18:52
 18/20 anonim ***** válasza:
67%
#11: nem lemásoltam, csak nem figyeltem, hogy már más is beírta. Ugyanazt találtam meg, amit ő.
2019. okt. 11. 19:21
 19/20 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy hiába mész. Magyarországon nem fogják neked megcsinálni.
2019. okt. 11. 19:22
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Külföldön meg tudod csináltatni ;)

Sajnos én is hasonló környezetből jöttem, és soha nem sikerült helyrejönnöm, pszichoterápiák ellenére sem.

2019. okt. 25. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!