Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy nevetheti ki egy szülő a...

Hogy nevetheti ki egy szülő a gyereke betegségét?

Figyelt kérdés
Crohn betegséget diagnosztizáltak nálam. Ez egy hasmenéssel (is) járó betegség, ami gyógyithatatlan! Szüleim rendszeresen kinevetnek amikor rohanok a wc-re mindenhol. Már csak márciusig kell kibírnom velük és megyek dolgozni külföldre, de akkor sem értem! Hogy lehetnek ilyenek? Az orvos elmondta mivel jár a betegség, hogyan lehet javítani rajta, azt is hogy majd meg kell műteni engem. De azóta is olyanokat mondanak hogy “de aztán nehogy összecsináld magadat” és röhögnek. Pl horrorfilm közben mondták ezt. Az egész család nevet. Apám ügyvéd, Anyám közgazdász.
2019. okt. 7. 16:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
16%

Kérdés, hogy ez mese, vagy valós történet?!

Sajnos igen sok egyoldalú kérdést tesznek fel ide ami nem igaz, vagy nem úgy igaz, mint ahogyan azt leírták.

Sokan csak csupán azért játsszák el a nagybeteget, hogy mindig a központban legyenek.

(Tudom, mert nálunk is volt ilyen a családban.)

Azért erről meghallgatnám a szüleidet is, akik -talán- azért nem vesznek komolyan, mert minden héten újabb halálos betegséget találsz ki magadnak.

Ugyanis egyetlen szülőről sem feltételezném, hogy kinevetné a gyerekét VALÓDI baj esetén.

2019. okt. 7. 17:59
 12/24 Armstrong01 ***** válasza:
62%
Crohn beteg vagyok, átérzem milyen lehet neked. Bár nekem nem a családom csinálta ezt hál égnek. Amíg tudsz ne foglalkozz velük ha meg úgy adódik, hogy műtenek ne is beszélj velük. Annyit se érdemelnek, hogy tudjanak mi van veled.
2019. okt. 7. 18:25
 13/24 anonim ***** válasza:
65%
Nem lehet, hogy csak oldani akarják a hangulatod, vagy nem akarják, hogy nagyon rágörcsölj és betegségtudatod legyen?
2019. okt. 7. 18:30
 14/24 anonim ***** válasza:
75%
Lehet szemétnek fogok tűnni, de a 3as válaszolóval teljesen egyet értek. Az ilyen szülő aki ilyen alpári vicceket süt el a gyereke kárára nem tudom hogy gondolja hogy majd ha ő lesz annyira idős hogy maga alá csinál, és mondjuk pelenkazni kell, akkor majd a gyereke minden szó nélkül cserélje alatta. Mert igen, ez a fajta vicc alpári. Nekem jó humorérzékem van, értem a viccet. De ez nem vicces. Másnak a kárán rohadtul nem viccelünk, pláne ha az illetőnek is láthatóan rosszul esik, szóval ez nem humorérzék kérdése. Az én családomban is testvérem pl glutenerzekeny, és gyanús hogy én is. Ő olyan szinten, hogy ha kicsit is eszik valami liszteset konkrétan véres széklete van utána. Hát nem röhögünk rajta a családdal, inkább sajnáljuk szegényt. Szóval jah, látható hogy nem minden a diploma, attól még lehet alpári bunkó az illető.
2019. okt. 7. 19:01
 15/24 anonim ***** válasza:
35%

3-assal értek egyet. Ha egy (mindkét!) szülő ilyen ostoba hogy a gyereke betegségén nevet, akkor nem érdemel mást. Nyugodtan mondd a szemükbe hogy ha majd öreg korukban maguk alá csinálnak akkor te is nevetni fogsz rajtuk.

Egyébként ha tartod rendesen a diétát akkor meg kellene szűnni a hasmenésnek.

2019. okt. 7. 19:40
 16/24 anonim ***** válasza:
20%
Tudatalatt struccpolitikát folytatnak, mert nem tudnak szembenézni a ténnyel, hogy az "egészséges gyerekük" súlyos betegséggel küzd. "Ha úgy teszünk, mintha nem lenne olyan komoly, akkor nem is súlyos ez a betegség".
2019. okt. 7. 20:03
 17/24 anonim ***** válasza:
72%

Jézusom...akik bagatellizálnak meg olyanokkal vádolják a kérdezőt, hogy kitalálja(!) a betegségét, azok tisztában vannak vele, hogy mivel jár egy ilyen kór?

Súlyos esetben akár azzal is, hogy kiműtik a belét a hasfalára és élete végéig egy zsákba ürülhet a széklete. Szerintetek ez vicces? Szerintetek kitalálna ilyet valaki?

Mellesleg két közeli crohnos rokonom is van, az egyik anyukám. Gyakorlatilag sehova nem mehet el úgy, hogy nem vett be hasmenésgátlót és még így sincs biztonságban. Itthon meg minden áldott nap hasmenése van legalább 5-6x és emiatt aranyere is. És ő mèg az enyhébb esetek közé tartozik. Nem találom ezt a dolgot sem elbagatellizálandónak, sem elviccelendőnek.

2019. okt. 7. 20:05
 18/24 anonim ***** válasza:
20%
Pontozzatok le, de én nem hiszem hogy így történt a dolog.
2019. okt. 7. 21:27
 19/24 anonim ***** válasza:
43%

Mi a vicces és poénos egy betegségben???

Oké ne sajnálják, de ne is nevessék ki.

Szüleid nem értenek meg téged, nem is tisztelnek. Szomorú

2019. okt. 7. 21:29
 20/24 anonim ***** válasza:
95%
Átérzem. Nagyon szemét dolognak tartom ezt, hiszen ez neked többszörösen is kellemetlen. Engem is mindig kinevettek, kigúnyoltak, nem hitték el, hogy milyen rosszul vagyok. Allergiám van és cukorbeteg vagyok.
2019. okt. 7. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!