Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti éreztétek azt a szüleitek...

Ti éreztétek azt a szüleitek kapcsán, hogy alkalmatlanok a gyereknevelésre?

Figyelt kérdés
Pl. hogy fontos dolgokat nem tanítottak meg nektek, túl szigorúak vagy túlságosan elhanyagolják a gyereknevelést, tulajdonként kezel titeket, nem mutat jó példát nektek, nincsenek programok, kioktatóak, arrogánsak, önzőek, erőszakosak, stb.
2019. okt. 1. 22:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
75%

A 14. Valaszolo altal linkelt cikkbol csak 3 dolog nem igaz. Nem kerdezik meg, hogy jol vagyok-e, biztos nincs baj, stb.

Nem szenvedelybetegek. Es olyan rendes verest meg nem kaptam, esetleg anyam kezdett el utogetni, sepruvel, legycsapoval csapkodni, de az fizikailag nekem nem fajt.

Osszefoglalva, igen. Alkalmatlanok. Apam narcisztikus, rajtam tolti ki a merget. Ha epp nem rajtam, akkor nagyritkan tesomon. Termeszetesen anyamat semmibe veszi, ezert o is bedilizett mar.

Tini vagyok, igy van. De nem gondolom, hogy a korom miatt erzek igy. Egyszeruen csak most jottem ra erre. Ha egy miatta hozott, rossz dontesem miatt nem kezd el velem az eddiginel megrosszabbul banni, valoszinuleg meg mindig megfelelesi kenyszerem lenne es fel sem merulne bennem, hogy ami most van, az nem jo, nem az en hibam.

2019. okt. 4. 10:27
 22/22 anonim ***** válasza:

Ez azért is lehet, mivel a világ egy változáson megy keresztül és a generációkbeli különbségek annyira nagyok, hogy nem értik a szülők a gyerek problémáit

Rengeteg konfliktust, szorongást idéz elő a gyerekben ez amire később magának kell megoldásokat találnia másként egész életében depressziós marad

2019. okt. 31. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!