Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak hogy anyám...

Mit csináljak hogy anyám megértse nem csak akkor lehet szexelni ha együtt alszunk? Azt hiszi még szűz vagyok mert nem aludtunk meg egyutt

Figyelt kérdés

És azért nem engedi hogy a barátommal aludjak. Pedig már kb 4 hónapja lefekudtunk. Nagyon szeretjük egymást és jó lenne már együtt aludni mert csak szenvedek nélküle

17 éves vagyok barátom 19

2019. szept. 29. 19:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
91%
Mond meg,hogy már túl vagytok rajta,és nyugodtan megengedheti,hogy együtt aludjatok.
2019. szept. 30. 10:12
 12/12 anonim ***** válasza:
77%

Az én szüleim se engedték 18,5 éves koromig, hogy a barátommal aludjak. Azt nondták ha befejezem a középiskolát, majd akkor. Persze tudták, hogy szexelünl, de ejjel mindenki aludjon otthon! Tátáám!! Túléltem! Azóta már férjhez mentem, (persze nem a tinikori szerelmemhez) gyerekeim vannak, nem lettem lelki betege annak, hogy csak nappal voltunk együtt. A szüleiddel teljesen egyetértek, és hidd el nem a szex miatt nem akarják hogy együtt aludjatok. Ráérsz még.

31/N

2019. okt. 1. 04:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!