Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak hogy anyám...

Mit csináljak hogy anyám megértse nem csak akkor lehet szexelni ha együtt alszunk? Azt hiszi még szűz vagyok mert nem aludtunk meg egyutt

Figyelt kérdés

És azért nem engedi hogy a barátommal aludjak. Pedig már kb 4 hónapja lefekudtunk. Nagyon szeretjük egymást és jó lenne már együtt aludni mert csak szenvedek nélküle

17 éves vagyok barátom 19

2019. szept. 29. 19:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Leginkább mondd el neki, hogy már nem vagy az.
2019. szept. 29. 19:59
 2/12 anonim ***** válasza:
39%
Egyszer hétköznap délelőtt mikor otthon van szexeljetek jó hangosan
2019. szept. 29. 20:02
 3/12 anonim ***** válasza:
45%

Jol ertem anyad nem engedi, hogy egyutt aludj a baraoddal, mert azt hiszi meg szuz vagy es te fel akarod nyitni a szemet, hogy bocs a padon vagy a zuhanyfulkeben mar megvolt?

Ehelyett javaslom: anya szeretnek veled komolyan beszelni a baratomrol...tudod mar honapok ota pettingelunk, en nagyon szeretnem mar odaadni magam nemi mert hihetetlenul szerelmes vagyok bele. Tdom ez igy kinos neked, de felek hogy ha nincs lehetosegunk nyugodt korulmenyek kozott az elso igazi egyuttletre, akkor lehet hogy egy lukas oraban a suli.mosdojaban oldjuk meg, de persze csak viccelek...anyu legyszi had aludjon itt...vagy egy delutan es nem.kell hogy itthon legyezek fogunk vedekezni blabla...

2019. szept. 29. 20:03
 4/12 anonim ***** válasza:
98%
Szépen mondd el,hogy nem vagy szűz. Ennyi.
2019. szept. 29. 20:07
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Meglepően biztos vagyok benne, hogy ANYÁD tudja, mikor és hogyan lehet szexelni. Egyszerűen csak sem téged nem akar más családnál koloncként lenni éjszakára, sem az aktuális kezelgetődet nem óhajtja szállóvendégként reggelig ott tartani. Majd játszol papás-mamást később, addig csak nem halsz bele a nagy szenvedésbe együttalvás nélkül, miközben randizol és bűvölöd a kígyót napközben.
2019. szept. 29. 20:28
 6/12 anonim ***** válasza:
62%
Bele ne halj a szenvedésbe 😂😂 hatalmas tragédia, hogy anyád nem engedi, hogy az aktuális pasid - aki számára idegen - szállodának használja az otthonát.
2019. szept. 29. 20:31
 7/12 anonim ***** válasza:
79%
Menjetek el üdülni együtt az őszi szünetben!
2019. szept. 29. 21:49
 8/12 anonim ***** válasza:
13%

Mindjárt megsajnállak

..

2019. szept. 29. 22:00
 9/12 anonim ***** válasza:
36%

18 alatt en sem engednem es akkor is csak havonat 1, max 2 alkalommal hetvegente.

Tesom mindig hordta haza a baratjat es annyira odaszokott hogy volt idoszak amikor minden nap ott evett, ott aludt.

Tolunk ment munkaba es munka utan jott vissza.

2019. szept. 29. 22:07
 10/12 anonim ***** válasza:
65%
Biztos, hogy ezért nem engedi? Én pl azért nem engedtem soha, mert nem akarok átjáróházat az otthonomból.
2019. szept. 30. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!