Tönkretettem a fiam számítógépét, hogyan magyarázzam el neki?
Ha word, Excel stb kell, akkor mi a fenének csináltál olyat (összevissza letöltés) amihez fingod sincs??
Kamuszagot érzek.
De ha mégis Igaz, akkor a fiad mond majd egy összeget, amibe a javítás kerül, és azt a lehető leghamarabb kifizeted neki
Ha igaz a kérdés, amit erősen kétlek, akkor rohadtul szégyellhetnéd magad. Tönkreteszed a fiad számítógépét (ráadásul nem is valami véletlen hibával, hanem szándékosan rácsapsz, és olyan dolgokat csinálsz rajta amihez nem is értesz), és még lenne pofád utána a szemébe hazudni.
Egyébként minek kérdezed az itt lévő emberek véleményét ha utána nem tudod elfogadni, hogy nem téged kezdenek védeni? És el se gondolkodsz rajta rendesen, hogy mekkora kárt okoztál. A fiad nem hülye, tudni fogja, hogy te voltál, ha még hazudsz is neki, azzal csak rontasz a helyzeten. Az ember igenis vállalja a felelősséget a tetteiért.
Ezek után a minimum pedig, hogy fizeted a javíttatást, vagy ha javítani nem lehet, újat veszel neki. Igen, tudom hogy nem olcsó dolog, de erre azelőtt kellett volna gondolni, mielőtt tönkretetted.
Szerintem igaz.
Pancser egy szülő vagy, minden városban, de még falukban is van netcafé, ahol 100 ft fél óra gépezés, és helyben van az infós segítség is.
Ha itt nem, könyvtárban biztosítanak még ingyen netes hozzàférést a gépekre, ott is tudnál dolgozni.
A fiadnak valld be, és szerezz egy kulcsot neki, hadd zárja ki az anyját a szobájából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!