Normális apukám?

Figyelt kérdés

Ma elment boltba, kérte, hogy zárjam be az ajtót, mert tele volt a keze. A konyhában tettem-vettem, mondtam oké. Elfelejtettem bezárni. Kb. 20 perc múlva hallom, hogy nyitódott az ajtó, és egy mély, számomra ismeretlen hang bekiabált, hogy jó napot kívánok. A szívem majd megállt, azt hittem valami rossz szándékú ember jött be, akkor esett le, hogy nem zártam be az ajtót. Rohantam ki az előszobába, és akkor láttam, hogy csak apukám jött meg. Direkt torzította el a hangját, hogy "megleckéztessen" amiért nem zártam be az ajtót, hogy akár egy tolvaj vagy erőszakoló is bejöhetett volna. És még élvezte is a helyzetet, mert ő nevetett közben. De most nem igaz, hogy nem lett volna elég, ha csak rám szól, hogy máskor erre figyeljek, mert baj is lehet belőle. Inkább a szívbajt hozta rám... komolyan, néha nem értem. Szerintetek normális?

L/20

2019. szept. 23. 20:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
88%
Láttam egy videót, ahol a szülők azzal kapcsolatban leckéztették meg a lányokat, hogy idegenekkel veszik fel a kapcsolatot a neten. Elhívták őket parkba, megjelentek a háznál, kihívták kocsihoz (be is rántották őket), aztán jól leüvöltötték a fejüket, hogy hogyan lehetnek ilyen felelőtlenek. Apukád szerintem nagyon jól reagálta le. Egy idegen is lehetett volna. Egy csomó lakásba úgy törnek be és visznek el dolgokat, hogy otthon vannak.
2019. szept. 24. 07:35
 22/28 anonim ***** válasza:
88%
Ja és nem lett volna elég, ha rád szól, hiszen az sem volt elég, hogy megkért.
2019. szept. 24. 07:36
 23/28 anonim ***** válasza:
86%
Igy akart figyelmeztetni,hogy nem zártad be az ajtót.Ez csak egy vicc volt,ne csinálj ekkora felhajtást belőle.
2019. szept. 24. 12:06
 24/28 anonim ***** válasza:
7%
Nekem pont ilyen esetekre van paprikaspray az ajtó mellett. Gondolom faternak az nem lett volna vicces, ha pofán fújják.
2019. szept. 24. 12:11
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként meg otthon volt végig a kérdező, nem ment sehova, minek kéne zárogatni az ajtót?"

Na ez egy jó kérdés. 3 évvel ezelőtt még én is egyetértettem volna veled. Aztán az történt, hogy egyedül voltam otthon vasárnap kora délután, zserbót sütöttem, szólt a rádió, és kimentem a szeméttel a kukához. Álltam ott a szeméttel a kezemben, mint egy hülye, és teljesen zavarban voltam, mert nem volt ott a kuka.

Magas kerítés, zárt kapu, és valaki bemászott és elvitte a 240 literes kukát. Fényes nappal. Miközben én néhány méterre sütögettem, háttal az ajtónak. Aztán elképzeltem, hogyha nem lett volna elég neki a kuka, és bejön a konyhába. Életemben először pánikrohamot kaptam.

Na azóta reflexből fordítom rá a kulcsot, ha bejövök.

2019. szept. 24. 13:48
 26/28 anonim ***** válasza:
90%
Miért kell zárni az ajtó? Ezt most komolyan kerdezitek? Hát én mindig zárom mert a bolond szomszédom képes szó nélkül bejonni. Meg bárki ugyanígy akkor is ha nem rossz szándékkal jön én nem akarom hogy egyszer csak megjelenjen a nappaliban. De rossz szándékkal is jöhet. Alkalom teszi a tolvajt vagy hogy szoktak mondani. Apád pedig egyébként jól csinálta. Ha csak rád szól úgyse tanulsz belőle.
2019. szept. 24. 20:22
 27/28 anonim ***** válasza:
90%
Igen, normális. De ha neked nem tetszik,akkor kérd meg,hogy legközelebb 2 pofonnal intézze el.
2019. szept. 24. 20:34
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Apád tök jó fej, így legalább remélhetőleg megjegyzed. Ne legyél már ilyen karótnyelt.
2019. szept. 25. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!